0

Τελευταία εμφανίζονται στο διαδίκτυο ολοένα και περισσότερες επείγουσες εκκλήσεις για φάρμακα που έχουν ανάγκη ζώα του Δημοτικού Καταφυγίου. Έχετε αναλογιστεί ποτέ ποια είναι η σχέση και η αρμοδιότητα αυτού του ατόμου που προωθεί αυτές τις εκκλήσεις; Έχει ενημερώσει ποτέ υπεύθυνα τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο για τα ζώα που ασθενούν; Γιατί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δηλώνει άγνοια του θέματος.

Το συγκεκριμένο άτομο εκδηλώνει συνεχώς και συστηματικά αρνητική διάθεση συνεργασίας με μέλη και συνεργαζόμενους γιατρούς της Κιβωτού. Παρόλα αυτά η Κιβωτός συνεχίζει και προωθεί εκατοντάδες κουτιά φαρμάκων στο Δημοτικό Καταφύγιο με έξοδα των μελών της ενώ γίνονται προσπάθειες απόκρυψης του έργου της εσκεμμένως από αυτού του είδους τις εκκλήσεις του συγκεκριμένου ατόμου στον διαδικτυακό χώρο α) μέσω της προσωπικής και β) της κλειστού τύπου φιλοζωικής του σελίδας.

Κατόπιν τούτου οφείλουμε να επιστήσουμε την προσοχή στις φίλες και στους φίλους φιλόζωους ώστε να είναι περισσότερο επιφυλακτικοί για τις οποίες τέτοιες περίεργες εκκλήσεις. Η Κιβωτός όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζει και παρά το υπέρογκο κόστος να φροντίζει για την προμήθεια διαφόρων φαρμάκων και εμβολίων που της γνωστοποιούνται κατόπιν ιατρικών εξετάσεων που διεξάγουν οι συνεργαζόμενοι γιατροί της. Άλλωστε η υπερβολική και αλόγιστη χρήση φαρμάκων μπορεί να αποβεί μοιραία για κάθε ζώο.

ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΚΙΒΩΤΟΣ

Δήμητρας 19, Τ.Θ. 1141

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Website: www.kivotosalexpolis.gr


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top