0

Απάντηση σε δηλώσεις της αντιδημάρχου ποιότητας ζωής, Κυριακής Χιώτη-Πρασσά, για θέματα που αφορούν το πράσινο και την καθαριότητα του Δήμου Καβάλας, έδωσε η παράταξη «Καβάλα-Φίλιπποι Ανοιχτή Πόλη», με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η καινούργια αντιδήμαρχος καθαριότητας και πρασίνου, αντί να δουλέψει ουσιαστικά, περιφέρει καθημερινά στα Μ.Μ.Ε. της πόλης μας την έκπληξη και την αμηχανία της, επειδή συνεχώς ανακαλύπτει την πόλη μας και τον τρόπο λειτουργίας των υπηρεσιών που ανέλαβε να διαχειριστεί.

Πρόσφατα, δήλωσε πως τα δέντρα στον Δημοτικό Κήπο δεν κλαδεύτηκαν εδώ και δέκα τέσσερα (14) χρόνια! Ας ρωτήσει τους υπαλλήλους της υπηρεσίας πρασίνου, για να μάθει πόσα κλαδέματα έγιναν όλα αυτά τα χρόνια (ήδη όμως τους προσέβαλε με τους ισχυρισμούς της για τόσο πολύχρονη απραξία).

Ας δει, επίσης και το ημερολόγιο της υπηρεσίας καθαριότητας, για να μάθει πόσοι κάδοι απορριμμάτων πλύθηκαν το καλοκαίρι (και κάθε καλοκαίρι), με ποια συχνότητα και με ποια σειρά.

Κι ας διαβάσει, πιο προσεκτικά, την ιστοσελίδα του Δήμου μας (έργο του 2008 που καθημερινά μεγάλωνε έκτοτε), για να διαπιστώσει τι πληροφορίες παρέχει στους δημότες και τους επισκέπτες για την καθαριότητα και το πράσινο.

Στις φωτογραφίες φαίνονται λεύκες και ευκάλυπτοι, που κλαδεύτηκαν «αυστηρά» στον Δημοτικό Κήπο το 2012. Αν θέλει η αντιδήμαρχος, ας κάνει τον κόπο να δει παρόμοια κλαδέματα ενδεικτικά στο Αρχαιολογικό Μουσείο, στο πάρκο Φαλήρου και στον δρόμο για τις Κρηνίδες».

http://www.k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=54211

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top