0

Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, Θόδωρο Μαρκόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες, είχε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, στο γραφείο του, ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης, στο πλαίσιο της επίσπευσης της διαδικασίας επίλυσης τεχνικών ζητημάτων που αφορούν στον Δήμο Παγγαίου.

Ο δήμαρχος Παγγαίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ουσιαστική συζήτηση, μέσω της οποίας επιβεβαιώνεται η αγαστή συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και του Δήμου Παγγαίου, ενώ δήλωσε:«Τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη θα συμβάλλουν σημαντικά, τόσο στην ενδυνάμωση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου Παγγαίου, όσο και στη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών».

Ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας χαρακτήρισε εποικοδομητικό τον διάλογο με τον δήμαρχο Παγγαίου και πρόσθεσε:«Είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε απόψεις με τον δήμαρχο Παγγαίου, για μία σειρά θεμάτων κοινού ενδιαφέροντος. Πιστεύουμε ότι η «συνταγή» για την επιτυχία, είναι η συνεργασία των Δήμων με την Περιφέρειας και την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας. Έχουμε τη διάθεση και την υποχρέωση, να συμβάλλουμε σε κάθε θέμα που ανακύπτει κι αυτό που θέλω να τονίσω, είναι το γεγονός ότι όταν πετυχαίνουν οι Δήμοι, πετυχαίνει, εμμέσως πλην σαφώς και ο θεσμός της Περιφέρειας».

Στην ατζέντα της συνάντησης, ήταν τα θέματα των Τεναγών Φιλίππων, οι εντάξεις έργων και η προοπτική ενίσχυσης της συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

http://www.k-tipos.gr/ktipos/detail.php?ID=53990

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top