0

Την αποπομπή της Αντιπεριφερειάρχη Ζηνοβίας Ζάχαρη ζητά ο Νομαρχιακός σύμβουλος, Χρήστος Τρέλλης και ο Επικεφαλής της ΑΝΤΑΡΣΙΑ, Γιώργος Μποτσίδης. Η αντίδρασή τους οφείλεται στην επίσκεψη που πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος και Χωροταξίας, Ζηνοβία Ζάχαρη, στη Χαλκιδική, όπου επισκέφτηκε το χρυσωρυχείο της εταιρείας «Ελληνικός Χρυσός».

Σύμφωνα με τον κ. Τρέλλη, η επίσκεψη αυτή είναι ένα πολιτικό ολίσθημα, καθώς η κ. Ζάχαρη επισκέπτεται όπως λέει τα χρυσωρυχεία ως εκπρόσωπος πολιτιστικού φορέα και όχι ως Αντιπεριφερειάρχης. Αυτό όμως κατά τον κ. Τρέλλη έρχεται σε αντίφαση με την γενικότερη θέση της Περιφέρειας απέναντι στα χρυσωρυχεία.

Ακούστε το ηχητικό:

http://ithraki.com/article/99

Ανακοίνωση της Ζηνοβίας Ζάχαραη: «Στηρίζω και συμφωνώ απόλυτα με τη θέση της παράταξης μου για τα χρυσωρυχεία Θράκης.»

Θα ήθελα σε απάντηση των τελευταίων δημοσιευμάτων που αφορούσαν στην επίσκεψη μου στα χρυσορυχεία, στη Χαλκιδική να τοποθετηθώ και να ξεκαθαρίσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τη θέση μου.

 Πρώτον, σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε επίσκεψη με το θεσμικό μου ρόλο ως Αντιπεριφερειάρχης ή ακόμη ως Πρόεδρος του Συλλόγου που ηγούμαι .

Δεύτερον, εμμένω ρητά και κατηγορηματικά και στηρίζω και συμφωνώ  απόλυτα με τη θέση της παράταξης μου για τα χρυσορυχεία Θράκης.

Η άποψη αυτή είναι παγιωμένη και συγκεκριμένη και έχει να κάνει με την άρνησή μας στη δημιουργία μιας τέτοιας επένδυσης στην περιοχή μας.

Στα πλαίσια του θεσμικού ρόλου που μου ανέθεσε  ο Περιφερειάρχης ο κος  Γ. Παυλίδης και της ευθύνης που μου ανέθεσαν ως περιφερειακή σύμβουλος οι συμπολίτες μου παραμένω σταθερή και ξεκάθαρη στη θέση μου για τα χρυσορυχεία όπως την παρουσίασα στον προεκλογικό μου αγώνα.

Αυτή η άποψη δεν θα αλλάξει, δεν θα τροποποιηθεί, είναι λόγος τιμής για εμένα , με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Τρίτον, οποιαδήποτε κοινωνική συναναστροφή έχω και δε σχετίζεται με το θεσμικό μου ρόλο αλλά και με το ρόλο της Προέδρου στο Πολιτιστικό Σύλλογο που εκπροσωπώ θεωρώ ότι δε θίγει την ακεραιότητα μου και δεν αναιρεί όλα όσα πρεσβεύω. 

Ζάχαρη Ζηνοβία,

Θεματική Αντιπεριφερειάρχης  Π.Ε Έβρου,

Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Περιβάλλοντος και Χωροταξίας.

http://ithraki.com/article/134

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top