0

Από τις πρώτες κιόλας ημέρες που ανέλαβε στο πόστο της η νέα δήμαρχος Καβάλας βρήκε κυριολειτκά τον μπελά της αφού όπως δείχνουν τα πράγματα κάποιοι μάλλον την περίμεναν στην γωνία. Ετσι με το πρώτο στραβοπάτημα κάποιοι έδειξαν τα "δόντια" τους και η Καβάλα και η δημοτική της αρχή έγιναν κυριολεκτικά βούκινο όχι μόνο στα τοπικά αλλά και στα αθηναϊκά ΜΜΕ! Το πως το κατάφεραν αυτό είναι άλλη υπόθεση...

Βεβαίως για να λέμε και του στραβού το δίκιο και του σωστού το άδικο η ίδια δεν έφταιξε πουθενά ασχέτως αν χιλιάδες διαδικτυακοί ανόητοι την έβριζαν νύχτα - μέρα στις ιστοσελίδες τύπου Facebook. Την "πατάτα" την έκανε αντιδήμαρχος της Δήμητρας Τσανάκα, η Κορίνα Πρασσά, η οποία μάλλον την είδε "αποφασίζομεν και διατάζομεν" και αγνοώντας τόσο τα φιλοζωικά σωματεία της πόλης (που έχουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία, θέλουμε δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε), όσο και την κοινή γνώμη, έκανε τους πάντες στην άκρη και ανέλαβε δράση.

Ετσι έστειλε μέρα μεσημέρι κάτι επίσης άσχετους δημοτικούς υπαλλήλους για να περισυλλέξουν αδέσποτα σκυλιά από το κέντρο, μόνο που μέσα στην ασχετοσύνη τους οι δύο υπάλληλοι που εργάζονται στον Δήμο μόλις λίγες ημέρες με προγράμματα ανέργων (ασχέτως αν η αντιδήμαρχος έλεγε πως δήθεν έχουν εκπαιδευτεί - πότε πρόλαβαν;) αντί να προσπαθήσουν να πιάσουν τα αδέσποτα πήγαν να πιάσουν κάποια σκυλιά τα οποία έχει υιοθετήσει η τοπική κοινωνία, έχουν σπίτι, είναι τσιπαρισμένα, εμβολιασμένα, τα φροντίζουν και τα ταΐζουν όλοι κλπ. Αλλα αντί άλλων δηλαδή, έτσι κάνουμε ότι μας κατέβει για να περνά η ώρα!

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματίσουν άδικα ένα σκυλί γνωστό και αγαπητό στην γειτονιά και να φάνε το ξύλο της χρονιάς τους με κλωτσιές και μπουνιές από διερχόμενους και περιοίκους για την βάρβαρη αυτή πράξη τους και στο τέλος να τα παρατήσουν όλα και να φύγουν! Τα υπόλοιπα είναι όλα γνωστά και τα παρακολουθήσαμε όλοι στα κανάλια των Αθηνών. Ας ελπίσουμε η δήμαρχος Καβάλας να έχει πάρει ένα χρήσιμο μάθημα από όλη αυτή την υπόθεση και να επιμερίσει ευθύνες εκεί που πραγματικά υπάρχουν. Και φυσικά οι άσχετοι υπάλληλοι που εργάζονται με δίμηνα προγράμματα ανέργων δεν φέρουν όλη την ευθύνη αφού αυτοί τουλάχιστον είχαν περισσότερες ημέρες παρουσίας στον Δήμο από την κα αντιδήμαρχο που προφανώς "τα ξέρει όλα"!

Σχολιάζουν, αποκαλύπτουν και παίζουν με τα νεύρα των άλλων οι...

10 αδέσποτες μουσούδες!


Για περισσότερες μουσουδιές, πατήστε εδώ:



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top