0

Ο ληστής ζήτησε από την 76χρονη μητέρα της ιδιοκτήτριας καταστήματος να του παραδώσει όσα χρήματα είχε, όμως εκείνη δεν συμμορφώθηκε παρά την απειλή του όπλου που τη σημάδευε - Ο ληστής τα έχασε και έφυγε μόνο με τα 90 ευρώ της ταμειακής

Η κόρη υπέκυψε στις απαιτήσεις του άγνωστου οπλοφόρου που εισέβαλε στο κατάστημά της στην Καβάλα και του έδωσε τις εισπράξεις. Η ηλικιωμένη μητέρα της, όμως, αποδείχθηκε... ατρόμητη, αφού αρνήθηκε κατηγορηματικά να δώσει στον ληστή τα χρήματα που είχε μαζί της!

Οι ληστές ήταν δυο και πάρκαραν μια μοτοσικλέτα έξω από το μίνι μάρκετ. Αυτός που οδηγούσε έμεινε έξω με αναμμένη τη μηχανή, ενώ ο συνεργός του μπήκε μέσα φορώντας κουκούλα full face και κρατώντας πιστόλι με το οποίο ακινητοποίησε την ιδιοκτήτρια, τη μητέρα της και δυο πελάτες που βρίσκονταν στο μαγαζί. Η 50χρονη επιχειρηματίας δεν αντέδρασε, όταν είδε τον εισβολέα να ανοίγει την ταμειακή μηχανή και να αρπάζει τα περίπου 90 ευρώ που περιείχε.

Ο ληστής ζήτησε από την 76χρονη μητέρα της ιδιοκτήτριας να του παραδώσει όσα χρήματα είχε, όμως εκείνη δεν συμμορφώθηκε παρά την απειλή του όπλου που τη σημάδευε! Ο άγνωστος, που δεν περίμενε... αντιρρήσεις, τα έχασε και οι δυο πελάτες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του, αλλά εκείνος έστρεψε το πιστόλι προς το μέρος τους και βγήκε στο δρόμο, όπου επιβιβάστηκε στη μοτοσικλέτα του συνεργού του και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

http://www.protothema.gr/greece/article/416544/kavala-souper-giagia-adistathike-se-enoplo-listi


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top