0

Ο Δήμος Σαμοθράκης, την Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 και ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποίησε στο Πνευματικό Κέντρο «Ν.Φαρδύς», εκδήλωση στην οποία απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στον Dr Josef Ackermann ως φίλο της Σαμοθράκης, αναγνωρίζοντας το ενδιαφέρον του για το νησί.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε, με την ευκαιρία των εργασιών του 5ου Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης στις 11 Οκτωβρίου 2014, στις οποίες συμμετείχε ως ομιλητής ο Δήμαρχος Σαμοθράκης κ. Αθανάσιος Βίτσας με θέμα «Η ταυτότητα της Σαμοθράκης και οι προοπτικές ανάπτυξής της».

Στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων, που πραγματοποιήθηκαν, επισκέφθηκαν την Σαμοθράκη ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δικτύων κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Βουλευτής Ν.Ροδόπης και πρώην Υφυπουργός Εξωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο Dr.Josef Ackermann, πρώην Πρόεδρος της Deutsche Bank ως κεντρικός ομιλητής της ημερίδας. Επίσης η κα Αλεξάνδρα Μητσοτάκη Πρόεδρος της Action Aid και του Ελληνικού Κέντρου Πολιτισμού στο Παρίσι, ο πρόεδρος διεθνών βραβείων Giuseppe Sciacca αιδεσιμότατος του Βατικανό κ.Μπρούνο Λίμα, η γενική γραμματέας των βραβείων κα Βίκυ Μπαφατάκη, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής κ.ά.

Ο Δήμαρχος πραγματοποίησε σειρά επαφών με τους επίσημους καλεσμένους και συμμετέχοντες της ημερίδας και συζήτησε μαζί τους θέματα που αφορούν στο νησί.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top