0

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ

Ν. ΣΕΡΡΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΩΝ & ΕΜΠΟΡΙΚΩΝ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1919 ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2 Ν. ΣΕΡΡΩΝ

TK 62124 ΣΕΡΡΕΣ ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1925

ΤΗΛ-FAX 23210-22437 ΜΕΛΟΣ Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε

e-mail empsyser@yahoo.gr Π. ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ 2 ΣΕΡΡΕΣ ΤΚ 62124

www.empsyser.gr ΤΗΛ 23210 23066 FAX 23210 23051

Email oevess@gmail.com

www.oevess.gr

Σέρρες, 23 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014 στην Αλιστράτη Σερρών πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη που διοργάνωσαν ο Εμπορικός Σύλλογος Ν. Σερρών και η ΟΕΒΕΣΣ στο πρώην Δημαρχείο με θέμα «Πρωτοβουλίες για την Ανάπτυξη του Τουρισμού στον Νομό Σερρών».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Διοίκηση του ΕΒΕ Αλιστράτης , ο Αντιδήμαρχος Ν. Ζίχνης κ Βουβούσιος εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ν Ζίχνης κ Δαιρετζή Ανδρέα, ο οποίος λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραστεί, η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης του Σπηλαίου Αλιστράτης κ Βαβλιάκη Δάφνη και ο Διευθυντής του Φορέα κ Καρτάλης Νικόλαος

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ν. Σερρών, κ Μπαλίτης Ιωάννης ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την συνάντηση που είχαν με τον Πρόεδρο της ΟΕΒΕΣΣ, κ Κοτσαμπά Σωτήριο και τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτας, κκ Θεολόγο με την Υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη Όλγα .

Κατά την στοχευμένη επίσκεψη τους στην Υπουργό Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη Όλγα απέσπασαν τις δεσμεύσεις της για προβολή – προώθηση του τουριστικού προϊόντος του Νομού Σερρών με όλα τα μέσα του Υπουργείου και του ΕΟΤ.

Επίσης κατά την συνάντησή τους και με τον Γ. Γραμματέα του Υπουργείου κ Λιάσκο Αναστάσιο, συζήτησαν για την ανάπτυξη του Προσκηνυματικού – Θρησκευτικού Τουρισμού όπου θα γίνει σχεδιασμός κάποιων προσκηνυματικών διαδρομών του Νομού μας με την συνεργασία και την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σερρών και Νιγρίτης κκ Θεολόγου και απέσπασαν τη δέσμευση του Γ. Γραμματέα για προώθηση των διαδρομών σε μεγάλα τουριστικά γραφεία.

Στην συνέχεια ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣΣ κ Κοτσαμπάς πρότεινε την έκδοση κουπονιών αξίας 2 ευρώ για την συγκέντρωση πόρων από τους επιχειρηματίες των Σερρών για την λειτουργία και τον σχεδιασμό των πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουν οι δύο φορείς και τόνισε ότι πρέπει όλοι να στηρίξουν το εγχείρημα αυτό των δύο φορέων που στόχο έχει την προσέλκυση «νέου καταναλωτικού κοινού» στις αγορές του τόπου μας προς όφελος των Επιχειρήσεων- Μελών μας.

Προτάθηκε από τα μέλη των δύο Διοικητικών Συμβουλίων η δημιουργία διαφόρων εκδηλώσεων για τον ίδιο σκοπό.

Στο τέλος της σύσκεψης ομόφωνα αποφασίσθηκε από τα δύο ΔΣ η σύσταση 7μελούς επιτροπής που απαρτίζεται από μέλη και των δύο Δ.Σ. Η επιτροπή θα έχει την πλήρη εποπτεία των κινήσεων για την επίτευξη του στόχου.

Ορίστηκε νέο ραντεβού για κοινή συνεδρίαση Εμπορικού Συλλόγου και ΟΕΒΕΕΣ για την Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014 στο γραφείο του Εμπορικού συλλόγου και ώρα 21:30 αμέσως μετά από την σύσκεψη που διοργανώνει η ΠΕ Σερρών με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς την ίδια μέρα στις 19:30 στη αίθουσα « Κων/νος Καραμανλής» της ΠΕ. Σερρών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εμπορικού Συλλόγου της ΟΕΒΕΣΣ

ο Πρόεδρος ο Πρόεδρος

Μπαλίτης Ιωάννης Κοτσαμπάς Σωτήριος

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top