0

Μυστήριο καλύπτει την επίσκεψη που έκαναν χθες στην Καβάλα, αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, αφού επίσημες ανακοινώσεις δεν υπήρξαν, επρόκειτο για αξιωματικούς προερχόμενους από το πολεμικό ναυτικό των ΗΠΑ, την πολεμική αεροπορία και τον στρατό. Επικεφαλής της ομάδας ήταν ταξίαρχος. Ο συγκεκριμένος αξιωματικός φέρεται να συνάντησε στη μεραρχία τους επικεφαλής της 20ης μεραρχίας τεθωρακισμένων. Η ναυτική ακόλουθος ήταν στο λιμεναρχείο. Σύμφωνα με πληροφορίες συνάντησε και τον πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένα, ενώ ο εκπρόσωπος της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ, επεδίωξε χωρίς να τα καταφέρει να επισκεφθεί το πολεμικό τμήμα του αεροδρομίου της Χρυσούπολης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι άνθρωποι αυτοί ζήτησαν γενικότερα ενημερωτικά στοιχεία για τα λιμάνια της Καβάλας, το αεροδρόμιο, όπως επίσης και για τη λειτουργία της 20ης μεραρχίας τεθωρακισμένων. Λέγεται ότι τέτοιες επισκέψεις συνηθίζονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Έγινε επίσης γνωστό ότι όλοι αυτοί οι Αμερικάνοι αξιωματικοί, προερχόμενοι από την πρεσβεία της χώρας τους στην Αθήνα, επρόκειτο να έχουν ίδιες επαφές και συναντήσεις και στην Αλεξανδρούπολη και στην Θεσσαλονίκη.

http://www.proininews.gr/10/23/αξιωματικοί-των-ηπα-χθες-στην-καβάλα/

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top