0

Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την οινοποίηση, διοργανώνει ο  ΕΛ.Γ.Ο. «ΔΗΜΗΤΡΑ», σε συνεργασία με το ΓΕΩΤ.Ε.Ε. παράρτημα Ανατολ. Μακεδονίας και τον Σύλλογο «Άμπελος & Οίνος της Ηδωνίδας Γης», στη Δράμα.

Η ημερίδα με θέμα: «Βασικές τεχνικές οινοποίησης και παραγωγής αποσταγμάτων», θα διεξαχθεί  την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου στις 11:00 π.μ. στην κεντρική αίθουσα διαλέξεων - προβολών του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας (πρώην ΚΕΓΕ).

Η ημερίδα έχει ως στόχο να δώσει στους ενδιαφερόμενους, τις βασικές κατευθυντήριες οδηγίες για την παρασκευή ποιοτικών και ασφαλών οινικών προϊόντων και αποσταγμάτων, ιδιαίτερα προς τους ερασιτέχνες παρασκευαστές που στερούνται τεχνικής και επιστημονικής υποστήριξης.

Εισηγήτρια στην ημερίδα θα είναι η χημικός-οινολόγος, Msc Οινολογίας κ. Καραμπατέα Αικατερίνη.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του Κέντρου «ΔΗΜΗΤΡΑ» Δράμας, κ. Αναστασιάδη Άνθιμο, στο τηλέφωνο 25210-58175.

http://drama-tika.blogspot.gr/2014/10/blog-post_14.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top