0

Καρτέρι έξω από ένα κατάστημα στην κοινότητα Άνω Κεφαλάρι της Δράμας είχε στήσει ένας 49χρονος, αναζητώντας ευκαιρία να δράσει όταν ο ιδιοκτήτης του θα ήταν απασχολημένος. Και την βρήκε, όταν τον είδε να βγαίνει εκμεταλλευόμενος την ολιγόλεπτη απουσία του. Ο δράστης έτρεξε βιαστικά στο μαγαζί και άρπαξε το πορτοφόλι του επιχειρηματία που περιείχε 2.500 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Για κακή του τύχη, όμως, ο ιδιοκτήτης τον είδε να βγαίνει και ειδοποίησε αμέσως άνδρες του αστυνομικού τμήματος Δοξάτου οι οποίοι ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του. Τα στοιχεία ταυτότητας του 49χρονου πορτοφολά προέκυψαν από την προανάκριση και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, αλλά δεν βρέθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου για να συλληφθεί.

Στο χώρο όπου γίνεται η λαϊκή αγορά στην Καβάλα καραδοκούσε ένας νεαρός πορτοφολάς, αλλά το μόνο που κατάφερε να κλέψει ήταν το κινητό τηλέφωνο ενός 48χρονου. Ο ιδιοκτήτης κατήγγειλε την κλοπή στην Ασφάλεια, άνδρες της οποίας ταυτοποίησαν τον 29χρονο Έλληνα και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

http://drama-tika.blogspot.gr/2014/10/blog-post_42.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top