0

Μέσα στον Οκτώβριο θα διενεργηθεί τελικά ο διαγωνισμός κατάταξης 260 δόκιμων Λιμενοφυλάκων στο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή.

Στις βασικές προϋποθέσεις για τους υποψήφιους Λιμενοφύλακες ανήκουν: η κατοχή απολυτηρίου τίτλου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, η βεβαίωση καλής γνώσης μίας ξένης γλώσσας, η πιστοποιημένη γνώση χειρισμού Η/Υ, ενώ το όριο ηλικίας για τους προερχομένους εξ ιδιωτών θα είναι το 26ο έτος.

Διαγωνισμός για 260 Λιμενοφύλακες

Αξίζει να σημειωθεί πως στον επικείμενο διαγωνισμό εισάγεται πλέον και γραπτή εξέταση, αφού η βαθμολογία των υποψηφίων θα προέλθει κατά 70% από μοριοδότηση και κατά 30% από γραπτό διαγωνισμό. Η εξέταση θα είναι με τη μέθοδο των πολλαπλών επιλογών και θα περιλαμβάνει τα μαθήματα: Ιστορία, Εκθεση, Γεωγραφία, Εισαγωγή στο Δίκαιο και στους Πολιτικούς Θεσμούς και Ξένη Γλώσσα.

Επιπλέον προβλέπεται παράβολο δέκα (10) ευρώ για την κάλυψη μέρους των εξόδων που πραγματοποιούνται για τον διαγωνισμό κατάταξης στο Λιμενικό, καθώς και εξόδων που απαιτούνται για την αντιμετώπιση εκπαιδευτικών αναγκών του προσωπικού.

http://www.e-theseis.gr/2014/10/260-theseis-limeniko.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top