0

ΑΛΛΗ μια υπηρεσία για τη Δράμα χάνεται, μετά από το Μεταβατικό Διοικητικό Δικαστήριο το οποίο μεταφέρθηκε ολοκληρωτικά πλέον στην Καβάλα. Με το καλημέρα του 2015, τον Ιανουάριο, κλείνει και το Υποθηκοφυλακείο Δράμας, καθώς έτσι επιτάσσει πλέον η σταδιακή εφαρμογή του ψηφιακού Κτηματολογίου, η οποία θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το 2020.

Το ψηφιακό κτηματολόγιο του οποίου αρχίζει σταδιακά η εφαρμογή και θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία από το 2020, αλλάζει εντελώς τον τρόπο με τον οποίο θα γίνονται τα συμβόλαια και φέρνει μεγάλες αλλαγές στη δημόσια διοίκηση αφού από τα 400 υποθηκοφυλακεία που λειτουργούν σήμερα σε όλη τη χώρα  θα οδεύσουμε σε μόλις 16 περιφερειακά κτηματολογικά γραφεία, μέσα από τα οποία θα δίνονται όλες οι απαντήσεις, και για τη διασφάλιση της περιουσίας του δημοσίου αλλά και για το μεγάλο αναπτυξιακό άλμα της χώρας».

Η κατάργηση των υποθηκοφυλακείων θα αρχίσει σταδιακά από το 2015. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» τα υποθηκοφυλακεία που θα καταργηθούν εντός της επόμενης χρονιάς είναι τα εξής:
Ιανουάριος

Αγιος Παύλος
Αλεξανδρούπολη
Δράμα
Ευκαρπία
Κιλκίς
Νεάπολη
Ξάνθη
Πευκών
Πολίχνη
Σταυρούπολη
Συκεών
Τριανδρία

Μάρτιος

Ανθούσα
Μαραθώνας
Διόνυσος
Εδεσσα
Εκάλη
Κατερίνη
Κοζάνη
Πικέρμι
Πολύγυρος
Ροδόπολη
Φλώρινα
Νέα Ερυθραία

Απρίλιος

Γαύδος
Θεσσαλονίκη
Μάιος
Αγιος Στέφανος
Δροσιά
Κηφισιά
Μαραθώνας
Νέα Μάκρη
Νέα Πεντέλη
Παλλήνη
Πεντέλη
Ραφήνα
Σταμάτα

Ιούλιος

Αιγάλεω
Πειραιάς
Περιστέρι
Σάμος

Σεπτέμβριος

Γαλάτσι
Ηράκλειο
Νέα Ιωνία

http://www.proinos-typos.gr/gr/protothema/9450----2015----.html

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top