0

Η συνέντευξη τύπου που σήμερα το πρωί έδωσε η Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα ήταν στην πραγματικότητα μια «επίθεση» φιλίας προς τα φιλοζωϊκά σωματεία και τους φιλόζωους της περιοχής. Η Δήμαρχος «πήρε» πάνω της το θέμα που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. Σε αντίθεση με την κ. Πρασά η Δήμαρχος δεν θέτει ως προϋπόθεση της συνεργασίας την ανάκληση της μήνυσης που έχει κατατεθεί. Για αυτόν τον όρο που έθεσε την περασμένη Τρίτη η κ. Πρασά η Δήμαρχος είπε σήμερα «…δεν είχε νόημα να ζητάμε να αποσύρουν τη μήνυση». Το περιστατικό στον Δημοτικό Κήπο –είπε- έγινε νωρίς το πρωί κι όπως άφησε να εννοηθεί δεν έγινε παρουσία εκπροσώπου της διοίκησης του Δήμου.

Στη συνέντευξη τύπου η κ. Δήμαρχος είπε ότι ολοκληρώθηκε η ΕΔΕ για το οικονομικό έλλειμμα στο ταμείο της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής. «Λείπουν πάνω από 150.000 ευρώ, δεν κάνει να πω ακριβώς τα νούμερα. Επιστράφηκαν 30.000 ευρώ» είπε. Επανέλαβε ότι διατάχθηκε νέα ΕΔΕ για το ίδιο θέμα σε σχέση αυτή τη φορά με τους υπαλλήλους. Απαντώντας σε άλλες ερωτήσεις περιέγραψε ως «ψιλοαπενταγμένα» έργα του Δήμου που χρηματοδοτούνται από το ΕΣΠΑ κι έχουν σταματήσει. Θα ζητήσει –συνέχισε- έλεγχο από τους Οικονομικούς Επιθεωρητές και στο ταμείο της Δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής. Τέλος για το θέμα των χρημάτων του προγράμματος ΕΣΠΑ των παιδικών σταθμών ανακοίνωσε νέα ΕΔΕ για τους υπαλλήλους του νομικού προσώπου Αλληλεγγύη. Αν και κατατέθηκε ένσταση στον φορέα του προγράμματος η Δήμαρχος είναι απαισιόδοξη ειδικά για τις περιπτώσεις βρεφών και νηπίων που όταν απουσίαζαν δεν δηλώνονταν οι απουσίες τους. Αυτή η πλευρά του θέματος θα ερευνηθεί από την ΕΔΕ.

http://www.proininews.gr/09/26/επίθεση-φιλίας-στα-φιλοζωϊκά-σωματ/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top