0

Δριμεία επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον «ΒΗΜΑ FM» ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε: «Ο ελληνικός λαός έχει αυτοκτονήσει πολλές φορές στην ιστορία δια των εκλογών, δεν είναι η πρώτη φορά που θα αυτοκτονήσει τώρα, αν πέσει η κυβέρνηση και ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Διότι θα μπει η χώρα σε μια παρατεταμένη αστάθεια και από εκεί που φεύγαμε από το Μνημόνιο, θα ξαναγυρίσουμε στο Μνημόνιο».

Αναφορικά με τις δηλώσεις περί μεταφοράς χρημάτων στο εξωτερικό ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ανέφερε για ακόμη μια φορά ότι «αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω, θα το έλεγα λιγότερο ωμά» και παραδέχθηκε ότι «ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ δεν έπρεπε να το έχω πει».

Δεν παρέλειψε να επιτεθεί και σε στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτώμενος: Είναι δυνατόν να κατηγορούμαι εγώ για την τραπεζική πίστη και να είναι υπερασπιστής της ο Λαφαζάνης που έγραφε στο iskra να πάμε πίσω στη δραχμή;

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης συνέχισε την επίθεση ονομαστικά: «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να ξεφύγει από τον εαυτό του. Λένε του κόσμου τις παλαβομάρες και θέλουν να γίνουν υπουργοί και πρωθυπουργοί και να έχουν υπευθυνότητα; Μα, τα λένε σοβαρά αυτά τώρα; Αν η δική μου στάση υποτίθεται ότι είναι αντιπατριωτική και βγαίνει κάποιος να πει ότι θα βγάλει τα λεφτά του έξω – που εγώ δεν το είπα – αυτοί τότε που έχουν τα λεφτά τους έξω, τι είναι; Ο Σταθάκης τα έχει στη BlackRock. Ο Τσακαλώτος στη BlackRock. Η Βαλαβάνη στο Λονδίνο. Ο Παπαδημούλης στις Βρυξέλλες.

Δεν κατάλαβα; Και μιλάμε για εκατομμύρια, όχι για 100 ή 200 χιλιάδες! Πάει ο Σταθάκης στο ΔΝΤ. Και καλά κάνει ο άνθρωπος, το ξεκαθαρίζω. Αλλά για να μην τον βρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ που ξαφνικά πηγαίνει ο δικός τους άνθρωπος στα κοράκια, στα αρπακτικά και τους τοκογλύφους ή τους δοσίλογους, τους γερμανοτσολιάδες και τους προδότες, λένε ότι πάει ιδιωτικά. Ο υπεύθυνος οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ πάει, λέει, ιδιωτικά, για να μη φωνάξει ο Λαφαζάνης, ο Στρατούλης και δεν ξέρω ποιος άλλος. Ε, κοροϊδευόμαστε τώρα; Και μετά σας φταίει η δική μου δήλωση;»

http://www.e-reportaz.gr/δριμεία-επίθεση-γεωργιάδη-σε-συριζα-α


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top