0

Το οριστικό αντίο στα αεροσκάφη phantom F4 τα οποία εδρεύουν στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας ανακοίνωσε στην ουσία ο υπουργός εθνικής άμυνας Νίκος Δένδιας.

Μιλώντας στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα σημείωσε ότι σε λίγους μήνες ο ίδιος θα πάει στην Ανδραβίδα για να αποχαιρετήσει τα θρυλικά αεροσκάφη, τα οποία διέπρεψαν στον πόλεμο του Βιετνάμ.

Ο κύριος Δένδιας τόνισε ότι γίνεται μία βαθιά μεταρρύθμιση στις ένοπλες δυνάμεις και στην πολεμική αεροπορία πλέον παύει η πολυτυπία. "Η πολεμική μας αεροπορία πλέον θα έχει μόνο τρεις τύπους αεροσκαφών. F16 viper, Rafale και F35. Σε λίγους μήνες θα πάω Ανδραβίδα να αποχαιρετήσει τα phantom. Τα f16 block 30 και τα Μιράζ 2000-5 θα γίνει προσπάθεια να πωληθούν", είπε ο κ. Δένδιας. Παράλληλα αναφέρθηκε στην θητεία, τονίζοντας ότι πλέον θα είναι παραγωγική, καθώς οι οπλίτες θα αποκτούν ψηφιακές δεξιότητες.

https://www.patrasevents.gr/article/674707-se-ligous-mines-telos-ta-phantom-f4-apo-tin-andravida


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top