0

Την αντιπεριφέρεια Ροδόπης επισκέφθηκε ο βουλευτής Ροδόπης Οζγκιούρ Φερχάτ, όπου είχε διαδοχικές συναντήσεις με τον αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Μανώλη Ταπατζά, τον αναπληρωτή περιφερειάρχη Νίκο Ευκαρπίδη και τον εντεταλμένο σύμβουλο της Περιφέρειας Ριτβάν Μολλά Ισά.

Έλαβε εκτενή πληροφόρηση για τα έργα που συνεχίζονται ή ξεκινούν υπό την νέα Περιφερειακή αρχή στον νομό Ροδόπης.

Από την μεριά του τόνισε την αναγκαιότητα εκκίνησης ή ολοκλήρωσης κάποιων ουσιαστικών έργων και διατύπωσε ιεραρχημένες προτάσεις για την περιοχή μας.

"Η εναρμόνιση των πρωτοβουλιών μας σε κεντρική πολιτική σκηνή και κοινοβουλευτικό έργο με αυτές της περιφέρειας μας θα ενισχύσουν άμεσα τις προοπτικές για υποδομές και έργα, σύγχρονα δίκτυα οδοποιίας, άρδευσης και ύδρευσης, σε θέματα οικονομίας και ανάπτυξης αλλά και στον πολύ σημαντικό ρόλο για την περιοχή μας του πρωτογενή τομέα. Εύχομαι καλή θητεία στην νέα περιφερειακή αρχή και τους ευχαριστώ θερμά για την σημερινή σημαντική θεσμική συνάντηση" τόνισε ο βουλευτής Ροδόπης Οζγκιούρ Φερχάτ.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top