0

Αγαπητοί συνδημότες, αν και δεν είμαι γέννημα - θρέμμα του Δήμου Αβδήρων, μετά από 20 χρόνια μόνιμου βίου στο Σούνιο Ξάνθης, θεωρώ τον εαυτό μου ως έναν από εσάς.

Είμαι παντρεμένος με ένα παιδί και υπηρετώ στο σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Είμαι αντιπρόεδρος του τοπικού τμήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.) Ξάνθης και έχω διατελέσει μέλος του Συμβουλίου Μεταθέσεων της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Ξάνθης. Συνεισφέρω σε διάφορες εθελοντικές ομάδες και ασχολούμαι ενεργά με τον πρωτογενή τομέα.

Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχω πρόβλημα να συγκρουστώ με οποιονδήποτε για το κοινό καλό, όπως επίσης δεν αποφεύγω τις οποίες ευθύνες μου αναλογούν και ούτε ποτέ διστάζω να παραδεχτώ τα λάθη μου " Μόνο όσοι δεν δουλεύουν δεν κάνουν λάθη" έλεγαν οι παλιοί. Μέχρι στιγμής οι πράξεις μου δείχνουν ποιός είμαι και πόσο θα συνεισφέρω στον τόπο που κατοικώ. Το ίδιο θα κάνω και εφόσον εκλεγώ, ίσως και με περισσότερο πάθος. Η ενασχόληση μου σε επίπεδο αυτοδιοίκησης είναι κάτι που ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μου εδώ και πολλά χρόνια και ήρθε η στιγμή για να διεκδικήσω και εγώ την ψήφο σας.

Ζήτω λοιπόν να με τιμήσετε και να με στηρίξετε με την ψήφο σας.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top