0

Οι άνθρωποι που αγαπούν τα ζώα είναι σε πραγματική σχέση με το σύμπαν επειδή καταλαβαίνουν ότι αυτά τα όντα είναι μέρος του συνόλου και συνδέονται με μας μέσα από τη φύση. Τα αντιμετωπίζουν πάντα με πολύ σεβασμό, φροντίδα, αγάπη και περνούν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους διδάσκοντας στους άλλους τη σημασία της φροντίδας και της προστασίας των ζώων, επειδή είναι μέρος του κόσμου στον οποίο ζούμε.

Η συμπεριφορά μας απέναντι στα ζώα λέει πολλά για το ποιοι είμαστε, για τις αξίες μας και την ικανότητά μας να σεβόμαστε τους γύρω μας, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για ζώα. Εκείνοι που αγαπούν και σέβονται τα ζώα καταλαβαίνουν ότι όλοι έχουμε αξία και ότι συμβάλλουμε στην επιβίωση του κόσμου με τον δικό μας τρόπο.

Δυστυχώς όμως παρά τη σπουδαιότητα των ζώων για τη διατήρηση της φύσης και ακόμη και της ζωής στη Γη, πολλοί εξακολουθούν να πιστεύουν ότι είναι ανώτεροι και μπορούν να κάνουν ό, τι θέλουν και αυτή η στάση τελικά οδηγεί στην εξαφάνιση πολλών ειδών, βλάπτουν τον πλανήτη και συνεπώς όλους εμάς.

Τα ζώα έχουν συναισθήματα όπως εμείς και δεν πρέπει να ταπεινώνονται και / ή να κακοποιούνται, έχουν τα ίδια δικαιώματα με εμάς τους κατοίκους του πλανήτη. Οι εγωιστικές και βίαιες συμπεριφορές δείχνουν μόνο πόσο αποσυνδέονται αυτοί οι άνθρωποι από το σύμπαν.

Όποιος έχει την ευκαιρία να ζήσει μαζί με ένα ζώο, έχει ενσυναίσθηση και αγαπά τους συνανθρώπους του. Τα ζώα μας κάνουν τόσο καλό και το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να τους προσφέρουμε αγάπη, προστασία και φροντίδα.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές θα συμμετέχω ως Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην ΠΕ Ξάνθης στηρίζοντας έμπρακτα το όραμα και την φιλοσοφία του Περιφερειάρχη κ. Χρήστου Μέτιου.

Είναι για εμένα ένα μεγάλο βήμα ώστε να προχωρήσουμε μπροστά και να δημιουργήσουμε μια ολοκληρωμένη Περιφέρεια.

Τα τελευταία χρόνια σταθερά διοικώ ένα από τα μεγαλύτερα φιλοζωικά καταφύγια της χώρας, τα «Αδεσποτούλια Ξάνθης».

Μέσα σε αυτά τα χρόνια καταφέραμε να φροντίσουμε, να περιθάλψουμε και να βρούμε οικογένεια για πάνω από 4.000 αδέσποτα ζωάκια.

Με γνώμονα όλα τα παραπάνω αποφάσισα να βαδίσω στο πλευρό του κ.Χρήστου Μέτιου, με το βλέμμα στραμμένο στον στόχο για την ενίσχυση & την ανάπτυξη της Περιφέρειας αλλά και την ανάληψη άλλων πρωτοβουλιών σε διάφορα πεδία ώστε να είναι προσιτή σε όλους τους πολίτες.

Για μια περιφέρεια που μας χωράει όλους!

Άννα Μαρία Ζαφειριάδου

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΕ ΞΑΝΘΗΣ

ΜΕ ΤΗ «ΝΕΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΕΤΙΟ







Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top