0

Υπάρχουν στιγμές στη ζωή ενός τόπου που είναι κομβικές και καθοριστικές για το μέλλον και για τη ζωή όσων κατοικούν σ΄ αυτόν.

Ο Δήμος μας βρίσκεται μπροστά σε μια τέτοια στιγμή.

Οσοι τον αγαπάμε, όσοι νοιαζόμαστε για την προοπτική και το μέλλον του, θέλουμε να δούμε σύγχρονες λύσεις στα προβλήματα μας.

Ο μόνος τρόπος να ανατρέψουμε τις αντιλήψεις και νοοτροπίες του χθες, είναι να δημιουργήσουμε μια πλατιά κοινωνική συμμαχία στη βάση κοινών αρχών και αξιών, που θα ανταποκρίνονται στα προβλήματα των δημοτών και του τόπου.

Γι αυτό θεώρησα τιμή την πρόσκληση του υποψηφίου δημάρχου Θωμά Λούκα, ώστε να συμμετάσχω ως υποψήφιος στον ενωτικό συνδυασμό "Ισχυρή Λήμνος".

Οι αρχές και οι αξίες του, ανεξάρτητα από κομματικές αποχρώσεις, θα βοηθήσουν τόσο τους δημότες, όσο και το νησί μας για ένα καλύτερο αύριο στη Λήμνο μας.

Αν λοιπόν οραματίζεστε μια ανεξάρτητη, έντιμη, δυναμική και ισχυρή δημοτική αρχή, όπως κι εγώ, σας καλώ να στηρίξετε τον συνδυασμό "Ισχυρή Λήμνος" και τους υποψηφίους του.

Νικόλαος Ρηγόπουλος

Μαθηματικός

Διευθυντής 1ου ΕΠΑΛ Μούδρου

Γραμματέας Δ.Σ. Λήμνου


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top