0

Ο Δήμος Κομοτηνής ενημερώνει ότι την 1η και στις 3 Ιουλίου η οδός Νικολάου Ζωίδη θα παραμείνει κλειστή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών από την "ΑΒΑΞ ΑΕ" για την κατασκευή δικτύου φυσικού αερίου και παροχετευτικών αγωγών στην πόλη της Κομοτηνής.

Συγκεκριμένα:

  • Το Σάββατο 1 Ιουλίου επιτρέπεται το κλείσιμο μέρους της οδού Νικολάου Ζωίδη, στο ύψος του αριθμού 21, από τις 15:00 έως τις 21:00 (εργασίες εκσκαφής παροχής) και
  • Tη Δευτέρα 3 Ιουλίου από τις 15:00 έως τις 20:00 (εργασίες κατασκευής αγωγού, ψύξη εξαρτημάτων και δοκιμές αντοχής και στεγανότητας).

Εξαιτίας της στενότητας του δρόμου θα απαγορευτεί η κυκλοφορία από την Κοσμίου έως την Ηροδότου και θα υπάρξει σχετική σήμανση από την εταιρία, όπως και η λήψη όλων των μέτρων, για την αποφυγή ατυχήματος.

Η παράκαμψη όλων των οχημάτων θα γίνεται από την οδό Κοσμίου. Επίσης, θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Τσετινέ, από τη συμβολή με την οδό Στίλπωνος Κυριακίδη και στην οδό Χρήστου Τσούντα, από τη συμβολή της με την οδό Κωνσταντίνου Καβάφη.

Σε περίπτωση που οι εργασίες ολοκληρωθούν πριν τον προβλεπόμενο χρόνο η "ΑΒΑΞ ΑΕ" οφείλει να φροντίσει για το άνοιγμα της οδού.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top