0

Αγαπητοί συνδημότες,

Η μόνιμη κατοικία μου είναι στον Ιασμο η οποία είναι και η έδρα του Δήμου Ιάσμου. Φέτος συμπληρώνω 22 χρόνια συνεχούς και έντονης παρουσίας στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Οι κοινωνικές μου σχέσεις και όλες οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες καθημερινά έχουν άμεση σχέση με κάθε λογής εργαζόμενους, επαγγελματίες, υπαλλήλους, αγρότες. Η φύση της δουλειάς μου πάνω από 30 χρόνια με υποχρεώνει να εξυπηρετώ και να αντιμετωπίζω άμεσα και υπεύθυνα μόνιμες και έκτακτες ανάγκες των συμπολιτών μου. η αντιμετώπιση των προβλημάτων και οι επιθυμίες των συνανθρώπων μου έχει γίνει βίωμα και τρόπος ζωής για μένα.

Διετέλεσα κατά καιρούς αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Οι συνθήκες και οι καταστάσεις που έζησα σε αυτή την πορεία μου συνεργαζόμενος με 3 διαφορετικούς δημάρχους πρόσθεσαν στην ζωή μου ανεκτίμητες εμπειρίες και γνώσεις, θετικές και αρνητικές.

Σήμερα στην πιο ώριμη και κατάλληλη ηλικία πιστεύω ότι αξιοποιώντας αυτές τις πολύτιμες εμπειρίες και γνώσεις που απέκτησα στην μέχρι τώρα πορεία μου στην Τοπική Αυτοδιοίκσηη μπορώ και θέλω να δουλέψω, να συνεργαστώ και να προσφέρω στον τόπο μου μέσα σε ένα υγιές και αρμονικά συνεργαζόμενο περιβάλλον.

Ανακοινώνω λοιπόν πως θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου στις προσεχές Δημοτικές Εκλογές με την πίστη και την υπόσχεση πως εγώ και οι συνεργάτες μου θα επαναφέρουμε σύντομα τον Δήμο μας σε μία αποτελεσματική και δημιουργική πορεία.

Με εκτίμηση,

Μεχμέτ Μεχμέτ

Δημοτικός Σύμβουλος Ιάσμου


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top