0

Επιμένει στο ζήτημα των βενζινοπωλών της Ροδόπης ο υποψήφιος βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ.

Σε νέα συνάντηση που είχε με το Σωματείο Βενζινοπωλών Ροδόπης ο ίδιος τόνισε το ζήτημα του αθέμιτου ανταγωνισμού που υφίστανται οι βενζινοπώλες της περιοχής λόγω των πολύ χαμηλότερων τιμών καυσίμων στην γειτονική Βουλγαρία με αποτέλεσμα χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων να περνούν τα σύνορα με μοναδικό σκοπό την προμήθεια υγρών καυσίμων.

O Ιλχάν Αχμέτ τόνισε πως από την επομένη της 25ης Ιουνίου και με την ψήφο των συμπολιτών στην Ροδόπη θα βρεθεί και πάλι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, όπως άλλωστε έπραξε τόσα χρόνια.

Η ανακοίνωση του βουλευτή:

"Είχα την ευκαιρία σήμερα να συναντηθώ στην Κομοτηνή με το Σωματείο Βενζινοπωλών Ροδόπης.  

Για μια ακόμη φορά εκφράσαμε την κοινή μας βούληση για να βρεθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα της απομείωσης του επαγγέλματος τους από τον αθέμιτο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζουν με τις πολύ χαμηλότερες τιμές καυσίμων στην γειτονική Βουλγαρία. 

Δέχθηκα με χαρά την τιμή που μου κάνουν να αναγνωρίζουν στο πρόσωπο μου έναν συνεπή υποστηρικτή των αιτημάτων τους στην ελληνική Βουλή και στα αρμόδια υπουργεία.  

Η Ροδόπη δεν έχει την πολυτέλεια να συνεχίσει να αιμορραγεί οικονομικά σε όλους τους τομείς από την κυβερνητική ατολμία και τις ανακολουθίες της. Από την επόμενη της 25ης Ιουνίου με την ψήφο των συμπολιτών μου στη Ροδόπη δεσμεύομαι ότι θα είμαι και πάλι στην πρώτη γραμμή των διεκδικήσεων, όπως έπραξα σταθερά μέχρι σήμερα.  

Γι αυτό, ζητώ την στήριξη όλων των κοινωνικών ομάδων του τόπου μας."


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top