0

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, στο πλαίσιο των δράσεων που υλοποιούνται με την ΚΟΙΝΣΕΠ «Κομοτηνή Εν Δράσει» και το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού , σας προσκαλούν σε εκδήλωση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης με θέμα «Βασική υποστήριξη Ζωής  - Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση (ΚΑΑ) και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ) εκτός νοσοκομείου» την Τρίτη 4 Ιουλίου και ώρα 19:00 στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής.

Α΄ Μέρος: Ομιλίες

«Αντιμετώπιση Αιφνίδιας Καρδιακής Ανακοπής εκτός νοσοκομείου με την εφαρμογή Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΑ) και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ)», Πρόδρομος Μπαμπαγεωργάκας, Καρδιολόγος – Καρδιολογική Κλινική Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, 

«Η Σημασία του δικτύου Απινιδωτών και της εκπαίδευσης σε βασικές γνώσεις και δεξιότητες για την εφαρμογή Καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΑ) και χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή (ΑΕΑ)», Κωνσταντίνος Ιμανιμίδης, Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.  

Β΄ Μέρος: Συζήτηση


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top