0

Πρόκειται για ένα μηδενικών εκπομπών ρύπων όχημα, το οποίο έχει αναπτυχθεί από κοινού με την τράπεζα Ziraat Bank, ενώ η εκκίνηση της μαζικής παραγωγής του είναι προγραμματισμένη για τον προσεχή Ιούνιου.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η ζήτηση για το ηλεκτρικό τρακτέρ είναι ήδη μεγάλη, ενώ ήδη έχουν παραχθεί 40 αντίτυπα τα οποία βρίσκονται έξω από τη γραμμή συναρμολόγησης. Σημειώνεται πως η έναρξη της παραγωγής του τρακτέρ ήταν προγραμματισμένη για νωρίτερα, αλλά αναβλήθηκε αφού η πανδημία άλλαξε τα πλάνα.

Όπως υπογράμμισε ο επικεφαλής της εταιρείας, το όχημα θα παραχθεί σε τρεις τύπους μεγέθους και ισχύος: Μία μικρού μεγέθους που θα προορίζεται για κηπουρικές εργασίες, μία μεσαίου μεγέθους και μία μεγάλων διαστάσεων.

Η μικρότερη θα παράγει έως 140 ίππους, ενώ η πλήρης φόρτιση θα διαρκεί 20 λεπτά παρέχοντας αυτονομία 5 ωρών. Η μεσαία έκδοση θα «φορά» ηλεκτροκινητήρες των 105 ίππων, με τη συνδυαστική ισχύ να αντιστοιχεί σε 220 PS, ενώ η αυτονομία θα αγγίζει τις 7 ώρες.

Στην Ελλάδα μαθαίνουμε πως ήδη τουλάχιστον δύο εταιρείες έχουν έρθει σε επαφή με την τουρκική εταιρεία για να αναλάβουν την εισαγωγή του ηλεκτρικού τρακτέρ, το οποίο θα διατίθεται και σε καλή τιμή, για την τεχνολογία που φέρει…

Περισσότερα:


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top