0

Η τουριστική ανάπτυξη της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης ήταν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που διοργανώθηκε στην Κομοτηνή με τη συμμετοχή αντιπεριφερειαρχών, υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και εκπροσώπων από τους Δήμους, τους φορείς, τις ενώσεις, τους συλλόγους και τα σωματεία τουριστικών επαγγελμάτων της περιοχής.

Σκοπός ήταν να ενημερωθούν οι τοπικοί φορείς για τις δράσεις που υλοποιούνται από την Περιφέρεια ΑΜΘ στον τομέα του τουρισμού αλλά και να ακούσουν οι υπεύθυνοι τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις των φορέων, ενόψει της νέας προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ και της κατάρτισης του σχεδίου δράσεων του Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMO) της Περιφέρειάς μας.


Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της δράσης ενώ οι φορείς παρουσίασαν προτάσεις που, όπως ο ίδιος τόνισε, έχουν ενδιαφέρον και τις οποίες οι υπεύθυνοι θα μελετήσουν, ώστε πολλές από αυτές να υιοθετηθούν και να τις ενταχθούν στον σχεδιασμό.

Η Περιφεριακή Ενότητα Ροδόπης, όπως τονίστηκε στην συνάντηση εργασίας, έχει μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα που μπορούν να αξιοποιηθούν τουριστικά. 

Στόχος της διοίκησης της Περιφέρειας ΑΜΘ είναι να ενσωματώσει την ιδιαιτερότητα κάθε περιοχής στον σχεδιασμό για την συνολική τουριστική πολιτική της Περιφέρειάς.



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top