0

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης διοργανώνει, στο Μέγαρο Μουσικής Κομοτηνής την Δευτέρα 15 Μαΐου στις 6 το απόγευμα, τη δράση:

«Γιορτή της πιο μεγάλης αγάπης… Χρόνια Πολλά Μαμά»

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την συνεργασία των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας & Κομοτηνής, του παιδικού σταθμού Γέλα Χαμογέλα, του Βρεφονηπιακού σταθμού Λιλιπούπολη, του βρεφονηπιακού σταθμού Παιχνιδoμακώματα και του Βρεφονηπιακού σταθμού Petite Academy, του ΔΙΕΚ Κομοτηνής και του ΙΕΚ ΔΥΠΑ.

Μια γιορτή για μικρούς και μεγάλους, πολυθεματική με χορωδίες, ζωντανή μουσική, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και ανθοφύτευση, όπου θα βραβεύτουν οι σύλλογοι  πολυτέκνων και τρικέτνων Ροδόπης. 

Οι χορωδίες που θα συμπράξουν είναι: της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής και του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου. Το μουσικό σχήμα απαρτίζουν οι: Ελένη Αποστολίδου, Γιάννης Δάσκαλος και Δώρα Καραγκιοζάκη.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο ανοιξιάτικο event, τα παιδιά θα εκθέσουν τα μοναδικά δωράκια που θα έχουν δημιουργήσει για τις μαμάδες τους, θα κάνουν facepainting, θα φυτεύσουν λουλούδια στον προαύλιο χώρο του Μεγάρου, θα κρατήσουν πολύχρωμα μπαλόνια, ενώ ταυτόχρονα θα στείλουν «λουλουδένιες» ευχές σε όλες τις μαμάδες της πόλης, μέσα από τραγούδια και χειροτεχνίες. Ταυτόχρονα μικροί και μεγάλοι μουσικοί και χορωδοί θα υμνήσουν την μάνα, σε ένα καλλιτεχνικό αφιέρωμα.      

“Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει …”

(Οδυσσέας Ελύτης- Εκ του πλησίον)



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top