0

Το Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την υποστήριξη του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και του Δήμου Κομοτηνής πραγματοποιεί εορταστική εκδήλωση στο πλαίσιο της Ημέρας της Ευρώπης, 9 Μαΐου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής την Τρίτη 9 Μαΐου και ώρα 12:00.

Πρόγραμμα εκδήλωσης:

- Χαιρετισμοί εκπροσώπων.

- Απονομή τιμητικής πλακέτας στον Κοσμήτορα της Νομικής σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητή Μιχάλη Χρυσομάλλη, για την προσφορά του στην ανάδειξη και προώθηση του «ευρωπαϊκού κεκτημένου και γίγνεσθαι» μέσω του ακαδημαϊκού του έργου, καθώς και μέσω της ιδιότητας του συντονιστή της έδρας Jean Monnet του Πανεπιστημίου μας. Η απονομή θα πραγματοποιηθεί από την Επιστημονικά Υπεύθυνη του Europe Direct Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης  και μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης,  Καθηγήτρια Μαρία Μιχαλοπούλου.

- Εισήγηση του Καθηγητή, Μιχάλη Χρυσομάλλη,  για την Ημέρα της Ευρώπης και τις κρίσεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

- Λήξη της εορταστικής εκδήλωσης με την παρουσίαση της μικτής χορωδίας του 3ου Γυμνασίου Κομοτηνής.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top