0

"Την πλήρη και αδιαμφισβήτητη αποδοκιμασία των πολιτών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης προς το πρόσωπο και τη διοίκηση του Χρήστου Μέτιου αποτυπώνει αναλυτική έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρία Good Affairs μόλις τον προηγούμενο μήνα.

Στην έρευνα καθίσταται απολύτως σαφές ότι περισσότεροι από τους μισούς πολίτες της Περιφέρειας ΑΜΘ (52%) κρίνουν τη θητεία Μέτιου κακή έως πολύ κακή, ενώ μόλις το 31,1 % των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα τον ξαναψήφιζαν ή μάλλον θα τον ξαναψήφιζαν.

Το ότι ο Χρήστος Μέτιος είναι σε εξαιρετικά δεινή θέση, είναι γνωστό. Τώρα όμως είναι και αποτυπωμένο με την μέθοδο της Στατιστικής αν και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το ότι ο ίδιος και η παράταξή του βρίσκονται σε αποδρομή.

Και, πώς θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν διαφορετικό; Η αντιδημοφιλία του εδράζεται στην απραξία του, την ατολμία του, την ανικανότητα του να διοικήσει και την παντελή απουσία σχεδιασμού από τον ίδιο και τους ανθρώπους που τον πλαισιώνουν και που ως επί το πλείστον είναι συνεργαζόμενοι μαζί του και άρα δεν μοιράζονται κανένα όραμα, αλλά τους συνδέει εξαρτητική σχέση.

Σε μία περίοδο που οι πολίτες της Περιφέρειας μας καλούνται να ζήσουν, να επενδύσουν, να δημιουργήσουν οικογένειες μέσα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο πλαίσιο, ο περιφερειάρχης και οι συν αυτώ το μόνο που κάνουν είναι να φωτογραφίζονται και να δημιουργούν «παρεάκια» με αποκλειστική στόχευση την εξυπηρέτηση ίδιων συμφερόντων.

Επομένως από την παράταξή μας το αποτέλεσμα της έρευνας χαρακτηρίζεται αναμενόμενο, καθώς η Περιφερειακή Σύνθεση βρίσκεται σε απόλυτη και ευθεία σύνδεση με τους πολίτες, τα προβλήματα και τις ανησυχίες τους. Η Περιφερειακή Σύνθεση είναι η παράταξη που αναδεικνύει συνεχώς τα θέματα ουσίας και δεν έχει διστάσει ούτε μία φορά να στηλιτεύσει και να καταδικάσει τις αστοχίες της διοίκησης.

Ο Χριστόδουλος Τοψίδης ηγείται μίας ομάδας ανθρώπων με όραμα και σχεδιασμό που μπορούν και θα κάνουν πράξη την αναστροφή της πορείας της Περιφέρειας μας από τα «βράχια» που την έχει ρίξει η απερχόμενη διοίκηση, στο δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της προόδου.

Η 8η Οκτωβρίου είναι πλέον κοντά και οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν εντολή διοίκησης στην παράταξη που ξέρει και μπορεί να διοικήσει ισόνομα, ισότιμα και δίκαια, δηλαδή στην Περιφερειακή Σύνθεση.

Δείτε εδώ το link και αναλύσεις της έρευνας:

https://www.in.gr/2023/05/11/politics/aftodioikisi/dimoskopisi-eikona-stis-13-perifereies-pos-krinoun-oi-polites-tis-thiteies-ton-perifereiarxon

https://www.otamagazine.gr/politiki/galazio-kazo-stis-perifereies-mono-chatzimarkos-agorastos-tzitzikostas-kai-arnaoytakis-pane-gia-epaneklogi

https://www.dimokratiki.gr/10-05-2023/galazio-kazo-stis-perifereies-mono-chatzimarkos-agorastos-tzitzikostas-kai-arnaoytakis-pane-gia-epaneklogi"

(δελτίο τύπου)

Τελικό συμπέρασμα της έρευνας:


Σύμφωνα με την συγκεκριμένη έρευνα της εταιρείας "GOOD AFFAIRS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε." η πτώση της δημοτικότητας του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστου Μέτιου μεταξύ Νοεμβρίου του 2022 (που διενεργήθηκε η πρώτη έρευνα της εταιρείας) και Απριλίου του 2023 (που διενεργήθηκε η συγκεκριμένη έρευνα) έχει μειωθεί μόλις κατά μισή ποσοστιαία μονάδα δηλαδή κατά 0,5%.

Στην έρευνα ωστόσο δεν παρουσιάζονται στοιχεία για την δημοτικότητα των διεκδικητών των διοικήσεων των περιφερειών, όπως ο Χριστόδουλος Τοψίδης.


Η ίδια η εταιρεία "GOOD AFFAIRS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε." σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της, φέρεται να απασχολεί 3 κύρια στελέχη: τον ένα και μοναδικό μέτοχο ο οποίος δηλώνει αναλυτής δεδομένων στοιχημάτων για αθλήματα και πολιτική και δύο συνεργάτες, έναν σκηνοθέτη - δημοσιογράφο και εκπρόσωπο στο κόμμα "Το Ποτάμι" και έναν γνωστό και καταξιωμένο δημιουργό ιστοσελίδων, περιεχομένου και ψηφιακού μάρκετινγκ του διαδικτύου.

Η εταιρεία σύμφωνα με το ΓΕΜΗ έχει ως κύριο αντικείμενο εργασιών τις "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ" ενώ τα υπόλοιπα αντικείμενα εργασιών της έχουν ως εξής:

"ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ Η ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ, ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ (ΕΙΣΗΓΗΣΕΩΝ) ΣΕ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΜΕΣΩ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ".

Η εταιρεία φέρεται να έχει συσταθεί τον Απρίλιο του 2022 και μέχρι σήμερα η παρουσία του έργου της συμπεριλαμβάνει τις παραπάνω δύο έρευνες σχετικά με τις Περιφερειακές Εκλογές του 2023 και μία ακόμη παρουσιαζόμενη έρευνα για τις υποκλοπές που όμως τα αναλυτικά αποτελέσματά της δεν βρίσκονται στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top