0


Ιδιαίτερα έντονη και αιχμηρή ήταν η αντίδραση της συζύγου του μέχρι χθες βουλευτή Ροδόπης με το ΣΥΡΙΖΑ Τάκη Χαρίτου, με σχόλιό της στο διαδίκτυο:
"Συγχαρητήρια στο τουρκικό προξενείο που για άλλη μια φορά κατάφερε να παρέμβει στα πολιτικά πράγματα στη Ροδόπη!
Συγχαρητήρια και σε όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια του ερντογανικού κράτους να εκλέξει το υποτιθέμενο αριστερό δεκανίκι τους, ως βουλευτή στη Ροδόπη.
Συγχαρητήρια και σε όσους προσπαθούν να περάσουν στην κοινή γνώμη αυτή την παρέμβαση της Τουρκίας ως νίκη ενός αριστερού χώρου.
Θα σας στενοχωρήσω αλλά αυτή η υποβοηθούμενη εκλογή ούτε αριστερή ούτε προοδευτική στο ελάχιστο είναι. Είναι μόνο παρέμβαση ωμή και αισχρή!"

Η Ελένη Λαφτσή, γνωστή δικηγόρος της Κομοτηνής, αναφέρεται στην εκλογή και μάλιστα με μεγάλη διαφορά του καταγόμενου από τον Ιασμο, νέου βουλευτή Ροδόπης Οζγκιούρ Φερχάτ ο οποίος έκανε τον νομό Ροδόπης να βαφτεί ροζ, σε αντίθεση με την υπόλοιπη Ελλάδα που λόγω επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας ήταν μπλε!

Μάλιστα κάτι ανάλογο συνέβη και στα "trends" (τάσεις) του Twitter όπου η λέξη "Ροδόπη" έφτασε να βρίσκεται για ώρες στις 10 κορυφαίες σε όλη την Ελλάδα!


O νέος βουλευτής Ροδόπης είναι γεγονός πως παραμέρισε τον κομματικό μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ και κινήθηκε αυτόνομα με δικής του επιλογής συνεργάτες, ώστε να καταφέρει να εκλεγεί και να καταλάβει την 1 από τις 3 βουλευτικές έδρες του νομού Ροδόπης.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top