0

Δημοσίευμα του Evros-news.gr για την "θερμή" συνομιλία του βουλευτή Εβρου Αναστάσιου Δημοσχάκη με τον εκπρόσωπο του "Μακελειό" Στέφανο Χίο:

Αποθέωσε τον δημοσιογράφο Στέφανο Χίο, επικεφαλής της εφημερίδας   “Μακελειό” αλλά και του “Rαdio MAK” , o βουλευτής Έβρου της Ν.Δ. Τάσος Δημοσχάκης, μιλώντας στον αέρα της ραδιοφωνικής εκπομπής ΡΑΔΙΟΜΑΚΕΛΑΡΗΔΕΣ.

Ο δημοσιογράφος έβγαλε τηλεφωνικά στην ραδιοφωνική του εκπομπή τον βουλευτή και πρώην Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή το σημερινό ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ δημοσίευμα του Evros-news.gr, για δεκάδες εικονικά Σύμφωνα Συμβίωσης μεταξύ των 250 νέων Συνοριοφυλάκων, πουη αναδημοσίευσε και η ιστοσελίδα makeleio.gr. Ζήτησε τη γν΄μη του για το γεγονός ότι εμφανίζονται οι νέοι Συνοριοφύλακες να έχουν συνάψει Σύμφωνο Συμβίωσης ακόμα και με ηλικιωμένους άνω των 60 ετών, ακόμα και άνδρες μεταξύ τους.

Ο κ.Δημοσχάκης έδειξε να γνωρίζει από παλιά τον Στέφανο Χίο και μπορεί υπουργοί της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μτσοτάκη, όπως ο Βασίλης Κικίλιας, ο Γιώγος Γιατρομανωλάκης ή ο Οικονομικός σύμβουλος του Πρωθυπουργού Αλέκος Πατέλης να του έχουν κάνει μηνύσεις ή το Μέγαρο Μαξίμου να στρέφεται συχνά εναντίον του για τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας Μακελειό και τις αποκαλύψεις που κάνει και προσωπικά εναντίον του κ.Μησοτάκη, αλλά ο Τάσος Δημοσχάκης τον… αποθέωσε. Με εκφράσεις όπως: Λεβέντης ήσουνα πάντα. Σε εκτιμώ Στέφανε. Είσαι εξπέρ.

Οι χαρακτηριστικοί διάλογοι του μαχητικού δημοσιογράφου με τον βουλευτή Έβρου ήταν χαρακτηριστικοί:

Δημοσχάκης: Στέφανος Χίος;

Χίος: Ναι. δεν με ξέρεις;

Δημοσχάκης: Ε, πως δεν σε ξέρω. Σε θυμάια. Λεβέντης ήσουνα πάντα

Χίος: Να σε ρωτήσω κάτι υπουργέ μου

Δημοσχάκης: Αφού είχες έρθει και στο γραφείο μου

Χίος: Να σε ρωτήσω κάτι Αρχηγέ μου 

Δημοσχάκης: Θέλω επειδή είσαι, σε εκτιμώ από τότε. Τα είχαμε πει τίτε στο γραφείο μου Στέφανε

Δημοσχάκης: Στέφανε είσαι εξπέρ. Έχεις τόση εμπειρία

Μάλιστα στο τέλος της ζωντανής συνέντευξης τους, ο Τάσος Δημοσχάκης ζήτησε στον αέρα της εκπομπής και το κινητό του Στέφανου Χίου.

Δημοσχάκης: Στέφανε, δώσμου το κινητό σου

Χίος: Θα σας πάρω μετά. Θα σας το στείλω με μήνυμα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΧΙΟΥ-ΔΗΜΟΣΧΑΚΗ

https://www.evros-news.gr/2023/02/13/δημοσχάκης-αποθέωσε-τον-στέφανο-χίο-σ/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top