0

Στο τηλεοπτικό κανάλι του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή "Οι Δεκατιανοί" (Γιάννης Πιτταράς και Γιώργος Γρηγοριάδης) εμφανίστηκε το πρωί της Κυριακής 29 Ιανουαρίου 2023 ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν για το πολυσυζητημένο θέμα της φερόμενης κλήσης του σε απολογία, έπειτα από παρέμβαση του βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη προς τον υπουργό Εσωτερικών Μάκη Βορίδη.

Στην εκπομπή ο δήμαρχος του Ιάσμου Ροδόπης αρνήθηκε πως μέχρι στιγμής έχει λάβει κλήση για απολογία ενώ οι δημοσιογράφοι τον ενημέρωσαν για δικές τους πληροφορίες πως θα την λάβει αύριο Δευτέρα. Με δεδομένη την παρουσιαζόμενη πληροφορία των δημοσιογράφων ο Οντέρ Μουμίν δήλωσε πως εφ όσον υπάρχει η συγκεκριμένη διαδικασία καλό θα ήταν να μη δίνονται απαντήσεις από τον ίδιο στην δημοσιότητα ενώ απέφυγε και τις ερωτήσεις των δύο καλεσμένων οι οποίοι επιχείρησαν να τον στριμώξουν με ερωτήματα σχετικά με τις δηλώσεις του για "γκιουλενιστές" εργαζόμενους ή στελέχη της διοίκησης του Δήμου που έχουν υποστεί διώξεις από τον ίδιο.

Οπως ο δήμαρχος δήλωσε δεν υπάρχουν ούτε απολυμένοι εργαζόμενοι ούτε διωχθέντες από την διοίκηση καθώς όλοι αντιμετώπισαν πειθαρχικό έλεγχο και έχουν επιστρέψει στις θέσεις τους, πλην μίας εργαζομένης η οποία και παραιτήθηκε. Αναφέρθηκε δε και στην δημοσιογραφία τύπου Πρώτου Θέματος και Ευαγγελάτου καθώς και από τις δύο δημοσιογραφικές πηγές ο ίδιος το τελευταίο διάστημα αναφέρει πως έχει δεχτεί ιδιαίτερα σκληρή κριτική και αρνητική δημοσιότητα.

Εκτίμηση του Perifereiaka.gr είναι πως ο Οντέρ Μουμίν κέρδισε στο παιχνίδι "Any publicity is good publicity" και πλέον κατεβάζει τους τόνους, επιχειρεί να αφήσει στην άκρη τα περί "γκιουλενιστών" και όσον αφορά στις εσωκομματικές του κόντρες με την καραμανλική πτέρυγα και τον Ευριπίδη Στυλιανίδη, οι οποίες ξεκίνησαν από τον δεύτερο αμέσως μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου Ιάσμου και κορυφώθηκαν όταν ο δήμαρχος αποκάλεσε τον βουλευτή Ροδόπης "επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης", εν όψει εκλογών ...θα κρίνει ο λαός.

Απομένουν μόνο κάποιες νομικές διαδικασίες εις βάρος του δημάρχου από διωκόμενους εργαζόμενους, στελέχη της διοίκησής του και δημοσιογράφους, οι οποίες μένει να δούμε με ποιον τρόπο θα διευθετηθούν ή θα εξελιχθούν σε μετεκλογικό χρονικό διάστημα.

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=d2j8UFbax8U

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top