0

Μπορεί η διοικούσα παράταξη "Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση" του περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου να συγκεντρώνει εδώ και καιρό προτάσεις συνεργασίας από τον ευρύτερο φιλελεύθερο - ανανεωτικό χώρο αλλά και υποψηφίους από άλλες παρατάξεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, όμως και η "Περιφερειακή Σύνθεση" του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χριστόδουλου Τοψίδη δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια.

Αυτό τουλάχιστον υποδηλώνει το τηλεοπτικό σποτ που δημοσιεύθηκε στην σελίδα της παράταξης στο Facebook:

https://www.facebook.com/synthesi.pamth/posts/pfbid02zWUWFoAWP1wqXy1C2LZZ7TnKyLwCxyt9u2Zq2qe27ZvG8SPUHLqs54cqoSu12djVl

"Μετράμε" είναι το προεκλογικό σύνθημα έναρξης του αγώνα για την παράταξη Τοψίδη, "257 ημέρες - 37 εβδομάδες - 9 μήνες" όπως αναφέρει το βίντεο που δόθηκε στην δημοσιότητα, δηλώνοντας την πρόθεση του επικεφαλής της παράταξης να διεκδικήσει για άλλη μία φορά την διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης:

Μήπως όμως οι 9 μήνες ...κύησης είναι μεγάλο χρονικό διάστημα για πολιτικές ανακοινώσεις και διαφημίσεις και ορισμένοι ενδιαφερόμενοι καταλήξουν τελικά να ...χάσουν το μέτρημα;


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top