0

Την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αρριανών ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες ο μέχρι πρότινος αντιπεριφερειάρχης Υποδομών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Ταρκάν Μουλταζά.

Ο ίδιος αφού ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο για την εμπιστοσύνη με την οποία τον τίμησε όλα αυτά τα χρόνια, δήλωσε πως στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα διεκδικήσει την διοίκηση του Δήμου Αρριανών και την ευκαιρία να δοθεί μία νέα αναπτυξιακή πορεία στον ακριτικό δήμο της Ροδόπης.

Στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται πιο λεπτομερής ανακοίνωση.

Η δήλωση του Ταρκάν Μουλταζά:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον αξιότιμο περιφερειάρχη μας Χρήστο Μέτιο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για δύο συνεχόμενες περιόδους συμμετοχής μου στο ψηφοδέλτιο και φυσικά για τις σημαντικές αρμοδιότητες που μου ανέθεσε:

- (2018-2019 Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών διοίκησης και διαφάνειας)

- (2021-2022 εντεταλμένος σύμβουλος ψηφιακής πολίτικης)

- (2022-2023 Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών)

Θα συνεχίσω να είμαι πάντα στο πλευρό του και της παράταξης που με ανέδειξε πολιτικά. 

Με αφορμή τη νέα πολιτική περίοδο που έχουμε μπροστά μας, προκειμένου να είμαι ακόμα πιο κοντά στο λαό μας και για να μπορέσω να πετύχω ακόμη πιο σημαντικά πράγματα για την περιοχή μας, έλαβα την απόφαση να θέσω στη διάθεση του κ. Μέτιου την παραίτησή μου από τα καθήκοντα του αντιπεριφερειάρχη από τις 16 Δεκεμβρίου 2022.

Τις ερχόμενες ημέρες θα προβώ και σε μια πιο αναλυτική δήλωση σχετικά με την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος του Δήμου Αρριανών. Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στους ανθρώπους του τόπου μας για την έως τώρα στήριξή τους στο πρόσωπό μου.

Με τη στήριξη του λαού μας είμαι βέβαιος για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Για ένα καλύτερο αύριο με νέα ελπίδα.

Ταρκάν Μουλταζά


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top