0

Αγανάκτηση και ταλαιπωρία στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής της Ροδόπης προκάλεσε η αδιαφορία γνωστής και συστημικής τράπεζας η οποία, σύμφωνα με την επώνυμη καταγγελία γνωστού συμπολίτη, άφησε τα ΑΤΜ της πόλης της Κομοτηνής χωρίς μετρητά τις ημέρες των εορτών προκαλώντας απίστευτη ταλαιπωρία σε πολύ κόσμο.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Βεζυργιαννίδη, γνωστό επιχειρηματία της Κομοτηνής και πρώην πρόεδρο στην ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ) Ροδόπης, η κίνηση αυτή στόχο έχει, όπως αναφέρει "να οδηγήσει στην αύξηση της χρήσης χρεωστικών καρτών, προς όφελος  πάντα της ίδιας της τράπεζας", αποτελεί  όμως και μια "κίνηση μη ένδειξης σεβασμού προς τους πελάτες της και ταυτόχρονα  πλήττει  τις πολύ μικρές τοπικές  επιχειρήσεις" από τις οποίες στερεί την πολύτιμη γι αυτές ρευστότητα.

Σύμφωνα επίσης με την δημόσια αναφορά του ιδίου, η συγκεκριμένη τράπεζα διαχειρίζεται τα διαθέσιμα κεφάλαια του Δήμου Κομοτηνής και καθώς οι ενέργειές της αυτές (που όπως τονίζει έχουν επαναληφθεί και στο παρελθόν) έχουν αρνητική επίπτωση στην τοπική αγορά, η παρέμβαση της Δημοτικής Αρχής "θα ήταν απολύτως δικαιολογημένη".

Ισως και απαραίτητη, θα συμπληρώναμε εμείς.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top