0

Σοκαριστικά τα όσα ακούστηκαν χθες από το μεγάλης ακροαματικότητας ραδιόφωνο των "Παραπολιτικών" του Ομίλου Μαρινάκη κατά την διάρκεια της συνέντευξης που έδωσε ο δήμαρχος Ιάσμου Οντέρ Μουμίν στην Χριστίνα Κοραή και στον Δημήτρη Τάκη.

Ο δήμαρχος απαντώντας στις πιεστικές και δύσκολες είναι η αλήθεια, ερωτήσεις της Εβρίτισσας δημοσιογράφου αναφέρθηκε ονομαστικά στον πρώην υπουργό και σημερινό βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, αποδίδοντάς του την ιδιότητα του "επικεφαλής εγκληματικής οργάνωσης".

Οταν η δημοσιογράφος ζήτησε εξηγήσεις από τον δήμαρχο Ιάσμου, αναφέροντάς του πως δεν είναι δυνατόν ένα κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο να παρουσιάζεται από τον ίδιο με τέτοιους χαρακτηρισμούς, ο Οντέρ Μουμίν απάντησε κάνοντας αναφορά στην Εύα Καϊλή και στον Ακη Τσοχατζόπουλο, λέγοντας πως η υπουργική και βουλευτική ιδιότητα δεν σημαίνει πως κάποιος έχει το ακαταδίωκτο από τον Νόμο και προσθέτοντας πως θα προσκομίσει όσα στοιχεία έχει στην διάθεσή του στην Ελληνική Δικαιοσύνη, θυμίζοντας πως εκτός από δήμαρχος είναι και νομικός - απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Ωστόσο δεν χαρακτήρισε τον βουλευτή Ροδόπης "γκιουλενιστή" αλλά μόνο "επικεφαλής της εγχώριας εγκληματικής οργάνωσης" που προφανώς χρησιμοποιεί τα αναφερόμενα από τον ίδιον "μέλη τρομοκρατικής οργάνωσης των γκιουλενιστών που δρουν επί ελληνικού εδάφους" για να τον ανατρέψουν.

Οσον αφορά σε όσους αντιδημάρχους ή δημοτικούς υπαλλήλους έχει αποπέμψει με απόφαση δημάρχου, ανέφερε πως δεν υποστήριξε πως όλοι αυτοί είναι μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν αλλά οι αναστολές της ιδιότητάς τους είναι προσωρινές, μέχρι να παρέμβει και να αποφασίσει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

Σχετικά με την κινητοποίηση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και του προέδρου της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, έπειτα από παρέμβαση του θιγόμενου βουλευτή Ροδόπης Ευριπίδη Στυλιανίδη, ο δήμαρχος Ιάσμου ανέφερε πως βρίσκεται στην διάθεση των κων Βορίδη, Πέτσα και Σάββα για κάθε διευκρίνιση και "δεν έχει να φοβηθεί τίποτα".

"Μπροστά στην αλήθεια μπορούν να λυγίσουν τα πάντα" ανέφερε στο κλείσιμο της συνέντευξης, συμπληρώνοντας: "φοβάμαι μόνο τον Θεό, τίποτα άλλο".

Η συνέντευξη του Οντέρ Μουμίν στα "Παραπολιτικά":

https://www.youtube.com/watch?v=wSn-WnoUPdY


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top