0
Επάνω: 11 ημέρες κι ακόμη καίγεται το Παπίκιο Ορος

Μπορεί κάποιοι από την 2η κιόλας ημέρα να δήλωσαν πως "κατόπιν δικών τους ενεργειών" ενημερώθηκαν οι πάντες και η φωτιά "έσβησε" αλλά δυστυχώς δεν ζούμε (πλέον) στον κόσμο των παραμυθιών και ο κάθε πολίτης βλέπει την εικόνα και κρίνει μόνος του.

Αντί λοιπόν η φωτιά να σβήσει, εκείνη όχι μόνο συνέχισε να καίει, όχι μόνο ο καπνός έφτασε μέχρι την Θάσο και την ξεπέρασε αλλά σήμερα, 11 ημέρες μετά, η εικόνα του Παπίκιου Ορους μοιάζει σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί!

Οι εικόνες και τα βίντεο που βγαίνουν στην δημοσιότητα αποκαλύπτουν την ανεπανόρθωτη ζημία στο οικοσύστημα της περιοχής ενώ πληθαίνουν οι φωνές που μιλούν πλέον ανοιχτά για πολιτικές ευθύνες.

Και όσο για το δεύτερο παραμύθι, πως η πυρκαγιά οφείλεται σε ρακένδητους και πεινασμένους παράνομα εισερχόμενους μετανάστες, πλέον μόνο θλίψη προκαλεί.

(Φωτογραφία επάνω: Το Παπίκιο φλαιγόμενο όπως φαίνεται από την Δύμη του Δήμου Ιάσμου, από τον Φεριδούν Γιουσούφ - ΕΔΩ)Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top