0

Ο Στέλιος Στυλιανίδης και η DSkomotini προσφέρουν σε ένα βιβλίο όλη την γνώση και την εμπειρία για την επιτυχία στο Instagram. Η προσέγγιση τους είναι αυτή που θα ήθελες. Όχι θεωρίες και δύσκολοι όροι, αλλά ένα προς ένα όλα τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να έχεις έναν πετυχημένο λογαριασμό.

Είναι καιρός να σταματήσεις να χάνεις τον πολύτιμο χρόνο σου με το να δοκιμάζεις πράγματα που δεν έχουν αποτέλεσμα. Είναι καιρός να αξιοποιήσεις προς όφελός σου αυτό το πανίσχυρο μέσο.

Λίγα από αυτά που θα κάνεις πράξη:

• Πως να φτιάξεις την παρουσία σου ώστε να έχεις ένα επαγγελματικό λογαριασμό
• Πως να αποκτήσεις ακόλουθους
• Την δημιουργία σωστών αναρτήσεων (που να προσελκύουν συνέχεια νέους followers)
• Τα μυστικά για να σε γνωρίσουν και να σε ακολουθήσουν ώστε να αποκτήσεις το
«social proof»
• Πως να χρησιμοποιήσεις τα giveaway
• Πώς να χρησιμοποιήσεις τα #hashtags προς όφελός σου (ο σωστός τρόπος για την
Ελλάδα)
• Και πολλά, πολλά περισσότερα απλά και κατανοητά ακόμη και αν αρχίζεις σήμερα.

Αν έχεις μια έντονη επιθυμία να ξεκινήσεις αμέσως και να γίνεις το επόμενο πετυχημένο προφίλ στο Instagram αυτό το βιβλίο είναι για σένα.

Στέλιος Στυλιανίδης, Social Media Marketing Expert- Iδρυτής της DS Komotini LLC

Βρίσκεται πίσω από το προφίλ dskomotini έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο ίνσταγκραμ με 15.000 ακολούθους περίπου, όπου μοιράζεται καθημερινά συμβουλές - tips στρατηγικής, μάρκετινγκ & προώθησης των επιχειρήσεων ώστε να κυριαρχήσουν στα social media. Βέβαια είναι και ο δάσκαλος για αρκετούς influencer και επιχειρηματίες που ψάχνουν τρόπους για να προωθήσουν τους ίδιους ή και την επιχείρησή τους on line.

Ο Στέλιος Στυλιανίδης είναι επιχειρηματίας και Digital Marketer με εμπειρία 29 ετών στον χώρο του marketing και ιδρυτής μεταξύ άλλων της DS Komotini LLC.
Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Social Media Marketers στην Ελλάδα, καθώς η καθοδήγηση του βρίσκεται πίσω από εξαιρετικά πετυχημένα brands. Επιχειρήσεις, καλλιτέχνες, ηθοποιοί έχουν εμπιστευτεί τις συμβουλές του για την επαγγελματική τους παρουσία στα Social Media. Μέσω της διαφημιστικής εταιρείας DS Komotini βοηθά τις επιχειρήσεις να προσελκύσουν την προσοχή των καταναλωτών. Η DS Komotini είναι μια εταιρεία που προσφέρει 360° Digital Marketing.

Χαρακτηριστικό του, ο μοναδικός & άμεσος τρόπος που έχει να μεταδίδει τις γνώσεις του, βοηθώντας τους επαγγελματίες να κατανοήσουν καλύτερα πώς οι αλλαγές στα social media επηρεάζουν την αγορά και τη συμπεριφορά των καταναλωτών. Είτε αφορά επιχειρήσεις, ανερχόμενους influencers, καλλιτέχνες γνωρίζει πώς να τους φέρει στο προσκήνιο και να τους καταστήσει ηγέτες στον χώρο τους.


Για παραγγελίες:


Ο Στέλιος Στυλιανίδης στο Instagram με συμβουλές για επαγγελματίες και όχι μόνο:



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top