0


Σε 411 σωματεία του κλασσικού αθλητισμού σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 στις αναπτυξιακές ηλικίες η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ φιγουράρει στη 13η θέση.


Ο πρώτος στόχος όλων των μελών του συλλόγου ήταν να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα μέσα απο τα σπλάχνα της πόλης μας. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς μεταγραφές, χωρίς έπαρση, χωρίς πίεση. 

Εμπιστευτήκαμε τους νέους προπονητές μας, καινούργιες προπονητικές μεθόδους, με προγραμματισμό και πίστη.Με αστείρευτη αγάπη για το σύλλογο και τα παιδιά του παρουσιαστήκαμε στους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος απλά για να κάνουμε το δικό μας αγώνα. Δικαιώθηκαν οι κόποι των παιδιών, οι προπονητές τους, τα μέλη της διοίκησης και οι γονείς που δεν είχαν ακόμη καταλάβει το μέγεθος της συνολικής προσπάθειας. Μια παρέα που χαίρεται το άθλημα και ανταμείβονται οι κόποι της.


Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα άθλησης ενηλίκων κι ανηλίκων στην Ολυμπιάδα Κομοτηνής στον παρακάτω σύνδεσμο:Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top