0

Κινητοποιήθηκαν οι πάντες και ευτυχώς τέλος καλό, όλα καλά.

Ο λόγος για νεογέννητο μικρό γατάκι το οποίο έφτασε στο πάρκιν του Κρατικού Ραδιοφωνικού Σταθμού της ΕΡΤ Κομοτηνής ταξιδεύοντας ...μέσα στον φιλόξενο προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της τεχνικού - ηχολήπτριας Ευαγγελίας Θεοδωρίδου χωρίς η οδηγός να αντιληφθεί την παρουσία του! Αμέσως μετά, κατά τις μαρτυρίες όσων το είδαν, κατέβηκε και κρύφτηκε στο όπως αποδείχτηκε πολύ φιλόξενο όχημα της γνωστής δημοσιογράφου Μαρίας Νικολάου όπου και έμεινε εκεί κρυμμένο επί ώρες, αρνούμενο να βγει! Προσπάθειες των εργαζομένων να το εντοπίσουν ή να το προσελκύσουν με γατοτροφή δεν απέδωσαν καθώς το μικρό πλάσμα έδειχνε ανήσυχο με την ανθρώπινη παρουσία και κρυβόταν συνεχώς όλο και πιο βαθιά μέσα στα εξαρτήματα της μηχανής.

Το μικρό γατί, φοβισμένο, παρέμεινε μέσα στον χώρο της μηχανής του οχήματος σχεδόν 3 ώρες και χρειάστηκε η επέμβαση τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής (με 2 οχήματα), όσο και της Ομάδας Δίας (με δύο αξιωματικούς) που με φιλότιμο κατέβαλαν προσπάθειες απεγκλωβισμού του γατιού για ώρες, έπειτα από κλήσεις που δέχτηκαν από την διευθύντρια και τους εργαζόμενους του ραδιοφωνικού σταθμού. Τελικά χάρη στην επιμονή των εργαζομένων, πυροσβεστών και αστυνομικών και ιδιαίτερα με την συστηματική βοήθεια της ιδιοκτήτριας του οχήματος δημοσιογράφου της ΕΡΤ Μαρίας Νικολάου που κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή, άνδρας της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατάφερε να βρει την κρυψώνα του και να το βγάλει από την μηχανή σώο και αβλαβές!

Επειτα από ...διαβούλευση όλων των ενδιαφερόμενων (που ήθελαν όλοι να το υιοθετήσουν) αποφασίστηκε να το αναλάβει η γνωστή δημοσιογράφος του σταθμού Βασιλική Μαχαίρα η οποία, ως γνώστης της συμπεριφοράς των αγαπημένων κατοικιδίων καθώς φροντίζει κι άλλες γάτες, το περιποιήθηκε με κατάλληλο τρόπο για να ηρεμήσει και το παρέλαβε για υιοθεσία, έλεγχο από κτηνίατρο και όλα τα νόμιμα ώστε το τυχερό γατάκι να μεγαλώσει με αγάπη μέσα σε σπίτι.


Η διεύθυνση και οι εργαζόμενοι του σταθμού και όσοι έτυχαν να παρευρίσκονται στον χώρο επί ώρες προσπαθώντας να σώσουν το μικρό γατάκι ευχαρίστησαν θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κομοτηνής και το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής για την άμεση ανταπόκριση και το ενδιαφέρον για την αδέσποτη αυτή ψυχή.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top