0

Τα εγκαίνια του έργου αποκατάστασης του δρόμου Μικρό Δέρειο - Ρούσσα - Γονικό, μετά τις καταστροφές που υπέστη από τα έντονα καιρικά φαινόμενα του Ιουνίου 2020, πραγματοποιήθηκαν από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, τον Δήμο Σουφλίου και τον υφυπουργό στον πρωθυπουργό, αρμόδιο για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστο Τριαντόπουλο. Το έργο είχε προϋπολογισμό 4,3 εκατομμύρια ευρώ.

Πρόκειται για έργο άμεσης ανάγκης για τους κατοίκους της μειονοτικής περιοχής του Εβρου το οποίο πραγματοποιήθηκε χάρη στην άμεση αντίδραση του Δήμου Σουφλίου, την απολετεσματική συνεργασία με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης και την στήριξη της κυβέρνησης. Ο Δήμος Σουφλίου έκανε τη μελέτη του έργου, η Περιφέρεια υπέβαλε το αίτημα του Δήμου στο Υπουργείο Ανάπτυξης, το οποίο ενέκρινε τη χρηματοδότηση του έργου μέσα από τις ετήσιες πιστώσεις της Περιφέρειας.


Ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστος Μέτιος συνεχάρη τον Δήμο Σουφλίου για τον άμεσο σχεδιασμό του έργου μετά τις καταστροφές και για την ταχεία ολοκλήρωσή του ενώ ευχαρίστησε προσωπικά τον δήμαρχο Σουφλίου Παναγιώτη Καλακίκο για την τιμητική πλακέτα που του απένειμε.




Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top