0

Ρίξτε μια προσεκτική ματιά στην ντουλάπα σας. Βλέπετε μόνο μαύρα, λευκά, γκρι και μπεζ ρούχα; Τα ουδέτερα χρώματα αν και βολικά σας εμποδίζουν από το να δημιουργείστε ευφάνταστα και εντυπωσιακά outfits που θα σας φτιάξουν την διάθεση. Το να ενσωματώσετε χρωματιστά ρούχα στην ντουλάπα σας μπορεί να μοιάζει μια τρομακτική διαδικασία, ιδίως αν προτιμάται τα ουδέτερα χρώματα και την στιλιστική ασφάλεια που σας προσφέρουν, ωστόσο ακολουθώντας τα παρακάτω tips θα μπορέσετε να φωτίσετε την γκαρνταρόμπα σας και να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας.

Ταιριάξτε τα χρώματα

Πριν αγοράσετε χρωματιστά ρούχα είναι σημαντικό να γνωρίζετε ποιοι συνδυασμοί είναι ωραίοι αισθητικά. Ένας τρόπος για να το πετύχετε είναι να χρησιμοποιήσετε τον χρωματικό κύκλο, όπου ανάλογα χρώματα βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο και μοιράζονται μια κοινή απόχρωση. Μόλις αποφασίσετε ένα χρώμα που θέλετε να εντάξετε στην γκαρνταρόμπα σας μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χρωματικό κύκλο και να βρείτε τα ιδανικά χρώματα για να το ταιριάξετε. Για παράδειγμα αν σας αρέσουν τα ανοιχτά μπλε φορέματα, μπορείτε να τα συνδυάσετε με γαλαζοπράσινα ή μπλε-ιώδη αξεσουάρ και να τα απογειώσετε! 

Αγοράστε ρούχα με patterns

Η επιλογή ρούχων με χρωματιστά patterns είναι ένας υπέροχος τρόπος για να εντάξετε το χρώμα στην συλλογή των ρούχων σας. Εάν φοβάστε να κάνετε τολμηρούς χρωματικούς συνδυασμούς στραφείτε σε ρούχα με διακριτικά μοτίβα σε παλ αποχρώσεις και ταιριάξτε τα με ουδέτερα τζιν παντελόνια γυναικεία τα οποία είναι μια safe επιλογή. Εάν πάλι θέλετε να τολμήσετε μπορείτε να συνδυάσετε διαφορετικά μοτίβα μεταξύ τους τα οποία να μοιράζονται έναν κοινό χρωματικό τόνο και να δημιουργήσετε άκρως εντυπωσιακά looks.  

Τολμήστε την μονοχρωμία

Μόλις ξεπεράσετε τον αρχικό σας δισταγμό για τα χρωματιστά ρούχα μπορείτε να δοκιμάσετε να εντάξετε τα μονόχρωμα σύνολα στην καθημερινότητα σας. Δοκιμάστε κάτι απλό όπως μια μονόχρωμα ολόσωμη φόρμα ή συνδυάστε ένα πολύχρωμο τοπ με μια φούστα ή ένα παντελόνι σε παρόμοια απόχρωση. Προχωρήστε το look σας ένα βήμα παραπέρα προσθέτοντας παπούτσια του ίδιου χρώματος.

Εάν οι ουδέτερες αποχρώσεις αποτελούν βασικό στοιχείο της γκαρνταρόμπας σας, η προσθήκη χρώματος μπορεί να φωτίσει την εμφάνισή σας και να σας δώσει περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τα χρώματα μπορούν να βελτιώσουν την διάθεσή σας και να σας κάνουν να νιώσετε πιο χαρούμενοι. Ακόμη και αν πιστεύετε ότι ένα χρώμα δεν σας ταιριάζει, τολμήστε να το εντάξετε στα σύνολά σας και θα ενθουσιαστείτε!

Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top