0

Δάσος της Δαδιάς... Σαμοθράκη... Θάσος... 3 διαφορετικές τοποθεσίες μείζονος σημασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ με ένα κοινό πρόσημο: την μη ύπαρξη ζωνών πυρασφάλειας, την μη εύκολη προσβασιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος.

Οι ευθύνες πρέπει να αποδοθούν τώρα.

Δεν δέχομαι ως οντότητα να μην έχουν μεριμνήσει οι διοικούντες για το πιο απλό την ύπαρξη ζωνών πυρασφάλειας.

Δεν δέχομαι να ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ για συναυλίες, άστοχες προβολές, ταξίδια σε εκθέσεις εντός και εκτός Ελλάδας, θεατρικές παραστάσεις, φεστιβάλ, χορηγίες εκδηλώσεων συλλόγων κτλ κτλ τα οποία ναι χρειάζονται αλλά η προτεραιότητα είναι μία, η προάσπιση και η φύλαξη της γης μας, του τόπου μας και μετά όλα τα υπόλοιπα.

Αναμένω εναγωνίως να δω όταν κοπάσουν τα πύρινα χαστούκια αν θα λογοδοτήσουν αυτοί που φταίνε και δεν μιλώ μόνο για τους εμπρηστές στις περιπτώσεις των εμπρησμών, αλλά γιαυτούς που δεν έκαναν τίποτα στο να προσφέρουν τουλάχιστον τα δέοντα σε αυτούς που μάχονται με τις φλόγες για να σώσουν την γη μας από την ανυπαρξία κάποιων καρεκλάτων.

https://www.facebook.com/elli.tsompanidou/posts/pfbid0YqCBWcZ3VviZ6MMZxmXGjjp8Q8YkgWcxwbVs4GLcRvqxKxqpBuKB6HCyRgnHBAKTl


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top