0

Καθημερινά σκάφη της Τουρκίας παραβιάζουν τα εθνικά χωρικά ύδατα και το Λιμενικό Σώμα βρίσκεται εκεί και διεξάγει επιχειρήσεις.

Τα τελευταία χρόνια οι άντρες της Ελληνικής  Ακτοφυλακής έχουν στα χέρια τους  υπερσύχρονα σκάφη που κατασκευάζονται στην Ελλάδα και όπως θα δείτε στο αποκλειστικό video μπορούν και κινούνται ευέλικτα και γρήγορα τρέποντας σε φυγή τους Τούρκους. 

Πρόκειται για σκάφη Rafnar (born in Iceland) τα οποία έκανε δωρεά πριν από 3 χρόνια η ΣΥΝ-ΕΝΩΣΙΣ, (εταιρεία Κοινωνικής προσφοράς Ελληνικού Εφοπλισμού από μέλη της Ένωσης Ελλήνων εφοπλιστών). 

Στο σημερινό ρεπορτάζ δείχνουμε ένα αντίστοιχο σκάφος και δίνουμε πληροφορίες για τα συγκεκριμένα που περιπολούν στα θαλάσσια σύνορα αλλά πωλούνται σε ιδιώτες.  

Τα σημειώσουμε πως τα σκάφη της Rafnar είναι αβύθιστα, μπορούν να κινηθούν επάνω από 50 κόμβους σε ακραίες συνθήκες και αυτά που έχει το Λιμενικό Σώμα έχουν τα εξής χαρακτηριστικά:

• αλεξίσφαιρη καμπίνα

• θερμικές κάμερες νυχτός

• κάμερες ημέρας

• βάση για πολυβόλο στην πλώρη

Δείτε το βίντεο του Βασίλη Σαριμπαλίδη:

https://www.youtube.com/watch?v=iqnRkU8Kd8g


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top