0

Από την ανακοίνωση του περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χρήστου Μέτιου:

"Με πραγματικά ιδιαίτερη χαρά συμμετείχα στα εγκαίνια των παιδικών κατασκηνώσεων της Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής, στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών, που πραγματοποίησε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ένα έργο που χρηματοδότησε και κατασκεύασε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με πόρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, με σκοπό να συμβάλει στο έργο της τοπικής Εκκλησίας για το πιο ευαίσθητο κομμάτι της κοινωνίας, τα παιδιά και τους εφήβους.

Για την ολοκλήρωση του έργου, που κόστισε συνολικά 2 εκ. €, συμβάλαμε ένας Γενικός Γραμματέας της κρατικής Περιφέρειας και οι τρεις αιρετοί Περιφερειάρχες: ο Μιχάλης Αγγελόπουλος, ο Άρης Γιαννακίδης, ο αείμνηστος Γιώργος Παυλίδης και τέλος εγώ ο ίδιος με την ολοκλήρωση του έργου και την προμήθεια του εξοπλισμού.

Ευχαριστώ θερμά το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής Παντελεήμονα για την τιμή που μου έκανε να με βραβεύσει με αφορμή τα εγκαίνια του έργου.

Εύχομαι οι κατασκηνώσεις να αποτελέσουν για τα παιδιά που θα φιλοξενούνται εκεί ένα μέρος ξεγνοιασιάς και ψυχαγωγίας. Ένα μέρος που θα το θυμούνται στην ενήλικη ζωή τους με αγάπη."



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top