0

Πως θα σας φαινόταν να φύγετε από το supermarket έχοντας αγοράσει ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο; Όχι δεν είναι κάποιο αστείο ή κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Η γνωστή αλυσίδα supermarket Lidl αποκλειστικά στη Γερμανία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αγοράσουν ή να μισθώσουν το μοντέλο Finn της κινεζικής εταιρείας Elaris.

Ωστόσο για να πραγματοποιηθεί η αγορά του συγκεκριμένου ηλεκτρικού αυτοκινήτου ο πελάτης θα πρέπει να έχει κάνει την παραγγελία του οχήματος μέσω της επίσημης εφαρμογής lidl plus. Στη συνέχεια η παράδοση μπορεί να γίνει στον χώρο του.

Ο πελάτης για να αγοράσει το Elaris Finn θα πρέπει να καταβάλει ένα ποσό κοντά στις 13.000€. Ωστόσο η Lidl δίνει τη δυνατότητα μίσθωσης του εν λόγω μοντέλου. Ο υποψήφιος μισθωτής θα πληρώνει κάθε μήνα 222€/μήνα για έναν χρόνο, με ανώτατο όριο τα 10.000 χλμ. Σε περίπτωση υπέρβασης των χιλιομέτρων της σύμβασης ο μισθωτής θα πληρώνει από 0,19€ έως 0,39€ ανά επιπλέον χλμ.

Το ηλεκτρικό Elaris Finn των 48 ίππων κατασκευάζεται στην Κίνα και έχει μήκος μόλις 2.871 χλστ., πλάτος 1.563 χλστ., ύψος 1.568 χλστ. και μεταξόνιο 1.765 χλστ. Η μπαταρία των 32 kWh, του επιτρέπει μια αυτονομία της τάξης των 300 χιλιομέτρων με κάθε φόρτιση, ενώ η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 115 χιλιόμετρα. Με το γρήγορο σύστημα φόρτισης συνεχούς ρεύματος με τη μορφή CCS Combo, το οποίο φτάνει τα 30 kW, το Elaris Finn δύναται να φορτίσει το 100% της μπαταρίας του σε λιγότερο από μία ώρα. Επιπλέον, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, όπως κλιματισμό, cruise control, προβολείς LED και σύστημα πλοήγησης.

Περισσότερα:

https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/lidl-elaris-finn/


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top