0

Το καλοκαίρι πλησιάζει και πολύ πιθανό από τώρα να ψάχνεις να βρεις ένα μαγιό που να σε τονίζει και να σου ταιριάζει γάντι. Δεν χρειάζεται ,όμως, βιασύνη γιατί μπορεί να την πατήσεις. Δεν είναι σπάνιο να  βρεις ένα μαγιό που αρχικά σου φαίνεται ιδανικό και τελικά να  καταλήξεις να το μισείς. Για να αποφύγεις τέτοια ατυχήματα και να μην σπαταλάς τζάμπα τα λεφτά σου υπάρχουν κάποια έξυπνα tips τα οποία θα σε διευκολύνουν πραγματικά. Εν τέλει σημασία έχει να νιώθεις άνετα και με αυτοπεποίθηση με αυτό που φοράς και όχι να έχεις αμφιβολίες ή να το μετανιώνεις.

1. Μην ξεχάσεις να το δοκιμάσεις

Ξέρω ότι σου ακούγεται αυτονόητο όμως πραγματικά δεν είναι έτσι. Ειδικά τώρα με τον covid και την ανασφάλεια που επικρατεί. Φρόντισε να το δοκιμάσεις πάνω από λεπτά εσώρουχα και επιστρέφοντας σπίτι βάλε τα ρούχα για πλύσιμο και κάνε άμεσα μπάνιο. Αν σε εξυπηρετεί να αγοράσεις online το μαγιό σου, φρόντισε να συμβουλευτείς την σελίδα που εξηγεί τα μεγέθη. Αν δεν σε καλύπτει αυτή η πληροφορία που θα βρεις εκεί, μη διστάσεις να τους καλέσεις για να ζητήσεις κάποιες διευκρινίσεις.

2. Γνώρισε τις διαστάσεις σου

Αρκετά χρήσιμο είναι να γνωρίζεις τις διαστάσεις του στήθους, της κοιλιάς και της περιφέρειας σου. Σε συνδυασμό με το ύψος σου θα είναι σημαντικά εργαλεία για να μην κάνεις κακή επιλογή. Αρκετά e-shop χρησιμοποιούν size chart και θα μπορέσεις να βρεις κατευθείαν το ιδανικό μέγεθος για να κολακεύσεις το σώμα σου.

3. Mix and match

Είσαι ανάμεσα σε δύο μαγιό και δεν ξέρεις ποιο να αγοράσεις; Όλοι έχουν περάσει από αυτό το στάδιο κάποτε. Μια εξαιρετική συμβουλή, εφόσον έχεις την οικονομική δυνατότητα, είναι να τα αγοράσεις αμφότερα και να τα συνδυάσεις. Όχι μόνο θα λύσεις το δίλημμα σου, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα δημιουργήσεις κάτι μοναδικό που σε εκφράζει.

4. Αγόρασε μαγιό ανάλογα με τον σκοπό σου

Δεν είναι όλα τα μαγιό κατάλληλα για όλες τις δραστηριότητες. Αν για παράδειγμα, θέλεις το ονειρικό μαύρισμα καλύτερα να επιλέξεις ένα μπικίνι. Αν πάλι ασχολείσαι με water sports καλύτερα να βάλεις ένα εφαρμοστό ολόσωμο μαγιό που θα σε βολέψει καλύτερα και θα  σε αναδείξει ως αμαζόνα.

5. Η μεγάλη εικόνα

Κατά πάσα πιθανότητα ότι μαγιό και να αγοράσεις θα το συνδυάσεις και με άλλα ρούχα όπως ένα παρεό ή φορέματα. Όταν θα ψωνίσεις λοιπόν έχε μια ξεκάθαρη εικόνα στο μυαλό σου για το τελικό αποτέλεσμα που οραματίζεσαι. Μην πάρεις μαγιό που δεν συνδυάζεται με το υπόλοιπο στιλ σου και χαλάσεις την εικόνα σου.

Ακολουθώντας όλες αυτές τις συμβουλές και διατηρώντας πάντα τη δική σου προσωπικότητα σίγουρα μπορείς να κάνεις μια εμφάνιση statement στις παραλίες.


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top