0

Mε μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εθελοντική δράση που διοργανώθηκε στην παραλία της Νέας Κρήνης στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, στις 20 Μαΐου, στην οποία οι Ανεξάρτητοι Συνεργάτες της Herbalife Nutrition έδωσαν το δυναμικό παρών τους, συγκεντρώνοντας μεγάλο όγκο απορριμμάτων.

Η εθελοντική δράση που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, HELMEPA και στην οποία παρευρέθηκαν και μέλη της τοπικής περιβαλλοντικής οργάνωσης iSea, συνεργαζόμενoυ φορέα της HELMEPA στη Βόρεια Ελλάδα, υποστηρίχθηκε με θέρμη από πολλούς εθελοντές Ανεξάτητους Συνεργάτες, που έστειλαν το δικό τους μήνυμα για την ανάγκη προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος αλλά και τη δέσμευση τους στο να δουλεύουν πιστοί στις αρχές της βιωσιμότητας.

Πέραν του  κοινωνικού της  χαρακτήρα, η εθελοντική δράση των Ανεξάρτητων Συνεργατών μας, είχε μεγάλη επικοινωνιακή απήχηση με θετικό αντίκτυπο για την εικόνα της εταιρείας. Η είδηση για την ενέργεια του καθαρισμού της παραλίας αναπαράχθηκε από μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες.













Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τα προγράμματα διατροφής της Herbalife στην Κομοτηνή και στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης καλέστε:

6938 068668


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top