0

Για την ανιδιοτελή προσφορά του στα Ολυμπιακά δρώμενα, έτσι όπως αυτή αποτυπώθηκε κατά την διάρκεια της παρουσίας του σε 6 συνολικά διοργανώσεις των Ολυμπιακών Αγώνων τίμησε τον δημοσιογράφο - αθλητικογράφο του διεθνούς ειδησεογραφικού πρακτορείου Euronews Γιάννη Γιαγκίνη η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Ο Γιάννης Γιαγκίνης, ο οποίος σπούδασε και ξεκίνησε την δημοσιογραφική του πορεία στην Κομοτηνή, παρευρέθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε Σίδνεϊ το 2000, Αθήνα το 2004, Πεκίνο το 2008, Λονδίνο το 2012, Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016 και Τόκυο το 2021. Οπως ανέφερε σε ανάρτησή του: "Αποτελεί ξεχωριστή τιμή και ειλικρινά, ευχαριστώ πολύ την ΕΟΕ και όλα τα μέλη της για αυτήν την αναγνώριση. Ήμουν μαθητής όταν έβλεπα τους Αγώνες της Σεούλ, της Βαρκελώνης και της Ατλάντα στην τηλεόραση και ονειρευόμουν κάποτε να μετέχω και εγώ σε αυτήν την γιορτή. Και η αλήθεια είναι ότι μπορεί να μην τα κατάφερα ως... αθλητής, αλλά από τότε που έπαψα να είμαι μαθητής ευτύχισα να είμαι όλες τις φορές μέρος της με την ιδιότητα του δημοσιογράφου."

Αφιέρωσε την βράβευσή του αυτή στους γονείς του, οι οποίοι όπως ανέφερε υπήρξαν οι σημαντικοί χορηγοί του ώστε να πραγματοποιήσει αυτή την επιθυμία του αλλά και στην μικρή του κόρη Ανδριάνα και φυσικά στην σύζυγό του Ελευθερία στην οποία, όπως σημείωσε "ανήκει" καθώς ήταν εκείνη που τον στήριξε όλα αυτά τα χρόνια σαν σύντροφος.

Από εμάς, τα θερμά και ειλικρινή μας συγχαρητήρια στον "Κομοτηναίο" Γιάννη Γιαγκίνη που διαπρέπει στις 5 Ηπείρους και του ευχόμαστε ...και εις πολλά ανώτερα!

- Perifereiaka.gr -


Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top