0

Τις δημόσιες ευχαριστίες του, εξέφρασε ο Γιώργος Μανανάς για την εκλογή του για πρώτη φορά στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής. Συγκεκριμένα με μήνυμά του, αναφέρθηκε στις αξίες και τον πολιτικό αγώνα που υπηρετεί εδώ και δεκαετίες συμμετέχοντας στα κοινά, ενώ ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε προς την οικογένειά του που τόσα χρόνια τον στηρίζει και συμμετέχει στο κοινό πολιτικό όραμα. Ιδιαίτερη αναφορά όμως έκανε στην κόρη του Κατερίνα Μανανά, η οποία είναι Πολιτική Επιστήμων, με αγγλόφωνο Master σε θέματα Ενέργειας - Στρατηγικής - Δίκαιου και Οικονομίας και από τα δραστήρια μέλη της νέας γενιάς του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής, δίπλα του κάθε στιγμή, συμπαραστάτρια στις πολιτικές δραστηριότητες του πατέρα της.


"Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους - όλες που εκτίμησαν τη μέχρι τώρα πορεία μου και τους αγώνες μου ώστε να με εκλέξουν για πρώτη φορά στη Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής. Θα συνεχίσω με τις ίδιες αξίες να υπηρετώ τον κοινό πολιτικό στόχο που εγγυώνται με τη συμμετοχή τους αρκετές και αρκετοί ακόμα άξιες και άξιοι συναγωνίστριες και συναγωνιστές σε όλα τα όργανα της παράταξης. Θα δώσω και πάλι καθημερινές μάχες για το ΠΑΣΟΚ, την Θράκη, την Ροδόπη, την Κομοτηνή και την πατρίδα μας! Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια μου και ιδιαίτερα την κόρη μου Κατερίνα!"

Η Ροδόπη στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής εκτός απροόπτου της τελευταίας στιγμής, θα εκπροσωπηθεί από τους Δαμιανό Δάμων, Μανανά Γιώργο και Πεταλωτή Γιώργο.



Δημοσίευση σχολίου

Καλοδεχούμενα όλα τα σχόλια, επώνυμα και ανώνυμα. Πάντα όμως με σεβασμό στους άλλους αναγνώστες και στους νόμους. Ευχαριστούμε!

 
Top